Download it now!
Bug 104808 - All templates name become blank after set one Draw-Template as default through Manage Templates dialog
Summary: All templates name become blank after set one Draw-Template as default throug...
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: LibreOffice (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
5.2.4.2 release
Hardware: x86-64 (AMD64) Windows (All)
: medium minor
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Template-Manager
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-12-20 11:30 UTC by odinatlas
Modified: 2017-12-03 08:19 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
Blank_templates_name (301.97 KB, image/png)
2016-12-20 11:30 UTC, odinatlas
Details
LO_5.3.0.1_Blank_templates_name.png (359.68 KB, image/png)
2017-01-01 08:29 UTC, odinatlas
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description odinatlas 2016-12-20 11:30:19 UTC
Description:
When sets one Draw-Template as default, All templates name become blank.

Steps to Reproduce:
1.Launch Libreoffice
2.Open Manage Templates dialog
3.Clik one Draw Template
4.Right menu set as default
5.All templates name become blank

Actual Results:  
Re Open Manage Templates dialog , All templates name show well.

Expected Results:
All templates name show well when set draw Template as default.


Reproducible: Always

User Profile Reset: Yes

Additional Info:


User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0
Comment 1 odinatlas 2016-12-20 11:30:47 UTC
Created attachment 129805 [details]
Blank_templates_name
Comment 2 Buovjaga 2016-12-29 15:29:23 UTC
The manager was revamped in 5.3. Can you reproduce in 5.3 RC1? http://dev-builds.libreoffice.org/pre-releases/win/x86_64/LibreOffice_5.3.0.1_Win_x64.msi

Set to NEEDINFO.
Change back to UNCONFIRMED, if the problem persists. Change to RESOLVED WORKSFORME, if the problem went away.
Comment 3 odinatlas 2017-01-01 08:29:58 UTC
Created attachment 130067 [details]
LO_5.3.0.1_Blank_templates_name.png
Comment 4 Buovjaga 2017-01-01 15:16:31 UTC
Well, well.. it is a Windows-only problem :) I can reproduce it, but not on Linux.

Win 10
Version: 5.4.0.0.alpha0+
Build ID: 7ed40deee74a9869b7da073ad473241187420ff8
CPU Threads: 4; OS Version: Windows 6.19; UI Render: default; 
TinderBox: Win-x86@42, Branch:master, Time: 2016-12-30_23:18:54
Locale: fi-FI (fi_FI); Calc: group
Comment 5 odinatlas 2017-12-03 07:34:10 UTC
It is fixed in LibreOffice 6 Beta1.