Bug 107216 - Line border of animated image doesnt appear in slide show
Summary: Line border of animated image doesnt appear in slide show
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Impress (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
Inherited From OOo
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Slide-Show
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-04-16 23:47 UTC by Yousuf Philips (jay) (retired)
Modified: 2019-11-07 03:33 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
sample (36.80 KB, application/wps-office.pptx)
2017-04-16 23:47 UTC, Yousuf Philips (jay) (retired)
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Yousuf Philips (jay) (retired) 2017-04-16 23:47:03 UTC
Created attachment 132624 [details]
sample

Steps:
1) Open attached doc
2) Notice that image has a green border around it
3) Start slide show and animated image doesnt have a border around it

Version: 5.4.0.0.alpha0+
Build ID: 04edc5c796c1b96e5228d0c1fcf73bcf52465b66
CPU threads: 2; OS: Linux 3.19; UI render: default; VCL: gtk2; 
TinderBox: Linux-rpm_deb-x86_64@70-TDF, Branch:master, Time: 2017-04-15_03:25:45
Locale: en-US (en_US.UTF-8); Calc: group
Comment 1 Xisco Faulí 2017-04-17 10:06:01 UTC
Confirmed in

Version: 5.4.0.0.alpha0+
Build ID: 7635e0c1c7f821a1081f8e3868f641ae74a172d6
CPU threads: 4; OS: Linux 4.8; UI render: default; VCL: gtk2; 
Locale: ca-ES (ca_ES.UTF-8); Calc: group

and

Version 4.1.0.0.alpha0+ (Build ID: efca6f15609322f62a35619619a6d5fe5c9bd5a)
Comment 2 QA Administrators 2018-04-18 02:34:37 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 3 Regina Henschel 2018-11-06 01:55:57 UTC
The error still exists in Version: 6.2.0.0.alpha1+ (x64)
Build ID: f825e6d4082c0d0beb1c95b881f6a2ee9bfc9161
CPU threads: 8; OS: Windows 10.0; UI render: GL; VCL: win; 
TinderBox: Win-x86_64@42, Branch:master, Time: 2018-11-05_00:20:26
Locale: de-DE (en_US); Calc: CL
Comment 4 QA Administrators 2019-11-07 03:33:28 UTC
Dear Yousuf Philips (jay) (retired),

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

Test to see if the bug is still present with the latest version of LibreOffice from https://www.libreoffice.org/download/

If the bug is present, please leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.
 
If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.

Please DO NOT

Update the version field
Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not 
appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3) from http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to 'inherited from OOo';
4b. If the bug was not present in 3.3 - add 'regression' to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: https://kiwiirc.com/nextclient/irc.freenode.net/#libreoffice-qa

Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!

Warm Regards,
QA Team

MassPing-UntouchedBug