Download it now!
Bug 107956 - Color palette from .soc file is not stored
Summary: Color palette from .soc file is not stored
Status: RESOLVED INSUFFICIENTDATA
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: framework (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
5.2.6.2 release
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Options-Dialog Color-Palettes
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-05-19 15:29 UTC by Stefan Heymann
Modified: 2018-01-02 19:36 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
Screencast (animated GIF) showing the problem (409.34 KB, image/gif)
2017-05-19 15:29 UTC, Stefan Heymann
Details
.soc file to use for testing (6.11 KB, text/xml)
2017-05-19 15:30 UTC, Stefan Heymann
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Stefan Heymann 2017-05-19 15:29:47 UTC
Created attachment 133403 [details]
Screencast (animated GIF) showing the problem

I have saved my color palette as a .soc file. When I try to load it in my new installation of LibreOffice, the new palette is shown. But when I save it with "OK" and go back to the palette settings, the old palette is there again.

I have attached a screencast (animated GIF) where I show the problem.

Regards

Stefan
Comment 1 Stefan Heymann 2017-05-19 15:30:54 UTC
Created attachment 133404 [details]
.soc file to use for testing
Comment 2 Thomas Lendo 2017-05-31 16:55:20 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 3 QA Administrators 2017-12-04 12:45:52 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 4 QA Administrators 2018-01-02 10:18:41 UTC
Dear Bug Submitter,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INSUFFICIENTDATA due to inactivity and
a lack of information which is needed in order to accurately
reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest
your bug against the latest release. If the issue is still
present in the latest stable release, we need the following
information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating
   system and the latest version of LibreOffice that you have
   confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED
and we will attempt to reproduce the issue. Please do not:

a) respond via email 

b) update the version field in the bug or any of the other details
   on the top section of our bug tracker

Warm Regards,
QA Team

MassPing-NeedInfo-20180102