Download it now!
Bug 108241 - [FILTER] Pdf Hybrid doesn't keep Signature with watermark setting
Summary: [FILTER] Pdf Hybrid doesn't keep Signature with watermark setting
Status: RESOLVED INSUFFICIENTDATA
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
5.4.0.0.beta1
Hardware: x86-64 (AMD64) All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: PDF-Export
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-05-30 09:20 UTC by silvia
Modified: 2018-01-02 10:18 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
File exported (21.28 KB, application/pdf)
2017-05-30 20:23 UTC, Gabriele Ponzo
Details
ScreenCam (1.92 MB, video/mp4)
2017-05-30 20:42 UTC, Gabriele Ponzo
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description silvia 2017-05-30 09:20:42 UTC
Description:
If you Export in pdf hybrid with Signature with watermark, when it reopens there isn't flag.

Steps to Reproduce:
1.Create New Document;
2.File ->Export  on format pdf,
3.Tab Generallabel  watermark ->Signature with watermark->Insert Text ->”Confidencial”;
4.Label General->Check pdf Hybrid;
5.Press Export;
6.Close file;
7.Reopen File;
8.File ->Export on Format Pdf;



Actual Results:  
When it reopens there isn't flag.

Expected Results:
On label General->Flag Signature with Watermark and text "Confidencial".


Reproducible: Always

User Profile Reset: No

Additional Info:


User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/58.0.3029.110 Safari/537.36
Comment 1 Gabriele Ponzo 2017-05-30 09:54:50 UTC
I can confirm that behavior in Linux too.
Version: 5.4.0.0.beta1
Build ID: 8672113ead4e403c55e31b1d9a3d1e0f3b299577
CPU threads: 4; OS: Linux 4.4; UI render: default; VCL: gtk2; 
Locale: it-IT (it_IT.UTF-8); Calc: group
Comment 2 Jacques Guilleron 2017-05-30 10:40:09 UTC
Hi silvia,

Can you provide a sample document, to make easier and clearer this issue?

thank you.
Comment 3 Gabriele Ponzo 2017-05-30 20:23:58 UTC
Created attachment 133729 [details]
File exported

I don't believe there is something visible in the file itself, but here it is :)

Moreover I've seen it's not necessary to close and reopen the document: if you just go to "Export as PDF" in the very next moment of a such exportation, you already won't find the watermark CheckBox flagged nor its text again.

I didn't try with other PDF options, but imagine to be working on a document for some days, and now and then you have to export it to let it evaluate to an external consultant or so. Everytime you should enable watermark and write its text...

Not blocking, obviously, but surely boring :)

Finally, you'll get the same behavior if saving in ODT as well.
Comment 4 Gabriele Ponzo 2017-05-30 20:42:15 UTC
Created attachment 133730 [details]
ScreenCam

Few seconds of video may be more effective than many words :)
Comment 5 QA Administrators 2017-12-04 12:45:59 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 6 QA Administrators 2018-01-02 10:18:45 UTC
Dear Bug Submitter,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INSUFFICIENTDATA due to inactivity and
a lack of information which is needed in order to accurately
reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest
your bug against the latest release. If the issue is still
present in the latest stable release, we need the following
information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating
   system and the latest version of LibreOffice that you have
   confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED
and we will attempt to reproduce the issue. Please do not:

a) respond via email 

b) update the version field in the bug or any of the other details
   on the top section of our bug tracker

Warm Regards,
QA Team

MassPing-NeedInfo-20180102