Bug 114673 - empty menus on win 10 64b with OpenGL
Summary: empty menus on win 10 64b with OpenGL
Status: NEEDINFO
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: UI (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
6.0.0.0.beta2
Hardware: x86-64 (AMD64) Windows (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-12-23 19:57 UTC by Sonum
Modified: 2018-07-31 16:11 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Sonum 2017-12-23 19:57:56 UTC
Description:
Press on menus and nothing appears (only 2 arrows, but empty menu).

Steps to Reproduce:
press menu

Actual Results:  
empty

Expected Results:
menu components


Reproducible: Always


User Profile Reset: Yes



Additional Info:


User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0
Comment 1 Jacques Guilleron 2017-12-24 10:42:34 UTC
Hi Sonum,

I don't reproduce with
LO  6.0.0.0.beta2 (x64) Build ID: 13edaaa12f25de343fce136064e27da66c1c4fa4
Threads CPU : 2; OS : Windows 6.1; UI Render : par défaut; 
Locale : fr-FR (fr_FR); Calc: CL
Can you try "Restart in Safe Mode..." in Help menu?
Comment 2 Sonum 2017-12-24 23:58:12 UTC
I did upgrade to 6.0.0.1 and something changed.

I figured out that I was using opengl to render in beta version. 

With that enabled, now I get the menus (but sometimes they appear empty). After disabling opengl, everything works as expected. So it may be a driver issue.

Thank you
Comment 3 Xisco Faulí 2018-02-14 09:42:19 UTC
Hi Sonum,
Could you please give us more info about your driver as explained here https://wiki.documentfoundation.org/OpenGL ?
Comment 4 Timur 2018-07-31 16:11:37 UTC
Please respond and test with new LO version 6.0.6.2.