Bug 115077 - Merge mail wizard send empty images by mail in HTML format
Summary: Merge mail wizard send empty images by mail in HTML format
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
5.4.4.2 release
Hardware: All Linux (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords: bibisectRequest, regression
Depends on:
Blocks: Mail-Merge
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2018-01-17 22:38 UTC by worms
Modified: 2018-06-03 16:13 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
writer document with images embeded (637.56 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2018-01-17 22:39 UTC, worms
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description worms 2018-01-17 22:38:09 UTC
Description:
Hello
I thought that this bug was fixed since version 5.2
      https://bugs.documentfoundation.org/show_bug.cgi?id=63211
I have a file with one JPG image and one GIF image, 
I use Mailmerge wizard to send in HTML format to a list of mails

the mail are received with empty images


Steps to Reproduce:
1.create writer document
2. insert JPG and GIF images
3.link it to calc document with email list
4. run Mail merge wizard 4 steps
choose send by email in HTML format

Actual Results:  
emails contains empty images

Expected Results:
email with HTML format and images


Reproducible: Always


User Profile Reset: No



Additional Info:
Version: 5.4.4.2
Build ID: 2524958677847fb3bb44820e40380acbe820f960
Threads CPU : 4; OS : Linux 4.10; UI Render : par défaut; VCL : gtk2; 
Locale : fr-FR (fr_FR.UTF-8); Calc: group


User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0
Comment 1 worms 2018-01-17 22:39:09 UTC
Created attachment 139166 [details]
writer document with images embeded
Comment 2 worms 2018-01-23 15:26:12 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 3 worms 2018-02-08 09:45:53 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 4 worms 2018-02-08 19:33:07 UTC
Problem is always here for new V6 version
Comment 5 Xisco Faulí 2018-02-09 10:48:59 UTC
Dear worms,
You can't confirm your own bugs. Moving it back to UNCONFIRMED until someone
else confirms it.
Comment 6 Buovjaga 2018-03-06 13:23:31 UTC
I reproduced.

I ran into this other bug while testing: bug 116234.

Arch Linux 64-bit
Version: 6.1.0.0.alpha0+
Build ID: 13164cc99dc6184fb2c12e56e9c0dea0d5692eec
CPU threads: 8; OS: Linux 4.15; UI render: default; VCL: kde4; 
Locale: fi-FI (fi_FI.UTF-8); Calc: group
Built on March 4th 2018
Comment 7 worms 2018-06-03 16:13:37 UTC Comment hidden (no-value)