Bug Hunting Session
Bug 117780 - Blue textbox background when pasting sheets from clipboard using templates
Summary: Blue textbox background when pasting sheets from clipboard using templates
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Impress (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
Inherited From OOo
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2018-05-24 16:30 UTC by Telesto
Modified: 2019-05-29 02:52 UTC (History)
0 users

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Telesto 2018-05-24 16:30:53 UTC
Description:
Blue textbox background when pasting sheets from clipboard using templates (Spin-off of bug 117506 )

Steps to Reproduce:
1. open Impress
2. Select the Classy Red template in the Template selector
3. Select all slides (CTRL+A)
4. Click the sunset template in the Sidebar (master slides)
5. Copy all slides (CTRL+C)
5. Open a new Impress Document
6. Cancel the template selector
7. Paste the slides (CTRL+V)
8. Select the third slide -> blue background

Also happens when just copying the slide in question.
Also happens when copying slide in question and closing 1st impress.

Actual Results:  
Blue textbox background

Expected Results:
Same looks as the source


Reproducible: Always


User Profile Reset: No



Additional Info:
Found in
Version: 6.1.0.0.alpha1+
Build ID: b9ebabd675f916a0151ec3893a59131f3a8b2a05
CPU threads: 4; OS: Windows 6.3; UI render: default; 
TinderBox: Win-x86@42, Branch:master, Time: 2018-05-21_23:26:04
Locale: nl-NL (nl_NL); Calc: CL

and in
LibreOffice 3.3.0 
OOO330m19 (Build:6)
tag libreoffice-3.3.0.4


User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0
Comment 1 Telesto 2018-05-24 16:31:34 UTC
Setting to NEW. See: bug 117506 comment 19
Comment 2 QA Administrators 2019-05-29 02:52:52 UTC
Dear Telesto,

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

Test to see if the bug is still present with the latest version of LibreOffice from https://www.libreoffice.org/download/

If the bug is present, please leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.
 
If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.

Please DO NOT

Update the version field
Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not 
appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3) from http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to 'inherited from OOo';
4b. If the bug was not present in 3.3 - add 'regression' to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: https://kiwiirc.com/nextclient/irc.freenode.net/#libreoffice-qa

Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!

Warm Regards,
QA Team

MassPing-UntouchedBug