Download it now!
Bug 118258 - When LibreLogo run on Writer on Open GL ,the character got broken.
Summary: When LibreLogo run on Writer on Open GL ,the character got broken.
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: graphics stack (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
6.1.0.0.beta2+
Hardware: x86-64 (AMD64) Windows (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: LibreLogo VCL-OpenGL
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2018-06-20 01:42 UTC by Junichi Matsukawa
Modified: 2019-03-22 09:05 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
When LibreLogo run on Writer on Open GL ,the character got broken. (77.62 KB, image/png)
2018-06-20 01:43 UTC, Junichi Matsukawa
Details
not reproduced. LoWriter 6.2.2.1(x64) (245.01 KB, image/png)
2019-03-22 02:34 UTC, Junichi Matsukawa
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Junichi Matsukawa 2018-06-20 01:42:27 UTC
Description:
When LibreLogo run on Writer on Open GL ,the character got broken.

Steps to Reproduce:
1.options - view - graphics output
2.Use OpenGL for all rendering -- ON
3.Start 'Logo program button' on Writer
4.Change enlargement ratio
5.The character of LibreLogo gets broken.

Actual Results:
The character of LibreLogo gets broken.

Expected Results:
To repair


Reproducible: Always


User Profile Reset: Yes


OpenGL enabled: Yes

Additional Info:
バージョン: 6.1.0.0.beta2 (x64)
Build ID: 0f4d2060bc90b4008fbc8e6d9a49ec7eeea60b78
CPU threads: 4; OS:Windows 10.0; UI render: GL; 
ロケール: ja-JP (ja_JP); Calc: CL

Using Separate Install GUI

Use OpenGL for all rendering -- ON
Comment 1 Junichi Matsukawa 2018-06-20 01:43:40 UTC
Created attachment 142945 [details]
When LibreLogo run on Writer on Open GL ,the character got broken.
Comment 2 Xisco Faulí 2018-07-25 09:36:43 UTC
Hello Junichi,
I see you're using LibreOffice 6.1.0.0 beta2 which was released some month ago.
Would you mind trying again with LibreOffice 6.1.0.0 RC2 which contain many fixes compared to the beta2 ?
You can download it from https://wiki.documentfoundation.org/QA/GetInvolved#Test_Pre-releases

I have set the bug's status to 'NEEDINFO'. Please change it back to
'UNCONFIRMED' if the bug is still present in the latest version.
Comment 3 QA Administrators 2019-03-21 11:11:34 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 4 Junichi Matsukawa 2019-03-22 02:32:12 UTC
not reproduced.

バージョン: 6.1.5.2 (x64)
Build ID: 90f8dcf33c87b3705e78202e3df5142b201bd805
CPU threads: 4; OS:Windows 10.0; UI render: GL; 
ロケール: ja-JP (ja_JP); Calc: CL
Comment 5 Junichi Matsukawa 2019-03-22 02:34:15 UTC
Created attachment 150164 [details]
not reproduced.  LoWriter 6.2.2.1(x64)

not reproduced.

バージョン: 6.2.2.1 (x64)
Build ID: fcd633fb1bf21b0a99c9acb3ad6e526437947b01
CPU threads: 4; OS:Windows 10.0; UI render: GL; VCL: win; 
ロケール: ja-JP (ja_JP); UIの言語: ja-JP
Calc: threaded
Comment 6 Xisco Faulí 2019-03-22 09:05:44 UTC
Thanks for retesting with the latest version.
Setting to RESOLVED WORKSFORME as the commit fixing this issue hasn't been identified.