Bug 118864 - Contents inside select a template window blinking and animation not smooth
Summary: Contents inside select a template window blinking and animation not smooth
Status: RESOLVED INSUFFICIENTDATA
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Impress (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
6.1.0.1 rc
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Flickering-UI
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2018-07-21 05:22 UTC by revsamtp
Modified: 2019-05-08 20:39 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments
this is an image or screenshot of the window that has the problem. (45.59 KB, image/png)
2018-07-21 05:27 UTC, revsamtp
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description revsamtp 2018-07-21 05:22:25 UTC
Description:
The contents inside the select a template window that shows at startup of the LibreOffice Impress. There are numerous problems with the select a template window
I don't know if it has already been reported but here is something I noticed
Libre Office Impress 64 bit version 6.1.0.1 windows 10
1. The contents inside the select a template window when clicked refreshes the whole content and icons present in the window
2. You have to click the icon 4-5 times to open it, or it might be a delay. But the open button is a quick workaround but there is a small delay.

3. When scrolling down in the window, the whole content in moves in laggy or unanimate way. The animation is not smooth.
Version: 6.1.0.1 (x64)
Build ID: 378e26bd4f22a135cef5fa17afd5d4171d8da21a
CPU threads: 4; OS: Windows 10.0; UI render: default; 
Locale: en-IN (en_IN); Calc: CL


Steps to Reproduce:
1.Open Impress
2.The select a template window will appear by default
3.Select or scroll and you will notice these bugs

Actual Results:
The template icon will blink or refresh when clicked
When scrolling through the contents in the wndow, the animation is not smooth

There will be a delay in opening a template

Expected Results:
When clicked the template should open immediatley

The animation should be smooth
. The delay should be reduced


Reproducible: Always


User Profile Reset: No



Additional Info:
Version: 6.1.0.1 (x64) Windows 10
Build ID: 378e26bd4f22a135cef5fa17afd5d4171d8da21a
CPU threads: 4; OS: Windows 10.0; UI render: default; 
Locale: en-IN (en_IN); Calc: CL
Comment 1 revsamtp 2018-07-21 05:27:08 UTC
Created attachment 143663 [details]
this is an image or screenshot of the window that has the problem.
Comment 2 Xisco Faulí 2018-08-22 14:09:00 UTC
Thank you for reporting the bug. To be certain the reported issue is not
related to corruption in the user profile, could you please reset your
Libreoffice profile ( https://wiki.documentfoundation.org/UserProfile ) and
re-test?

I have set the bug's status to 'NEEDINFO'. Please change it back to
'UNCONFIRMED' if the issue is still present
Comment 3 QA Administrators 2019-03-21 11:11:13 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 4 QA Administrators 2019-05-08 20:39:27 UTC
Dear revsamtp,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INSUFFICIENTDATA due to inactivity and
a lack of information which is needed in order to accurately
reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest
your bug against the latest release. If the issue is still
present in the latest stable release, we need the following
information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating
   system and the latest version of LibreOffice that you have
   confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED
and we will attempt to reproduce the issue. Please do not:

a) respond via email 

b) update the version field in the bug or any of the other details
   on the top section of our bug tracker

Warm Regards,
QA Team

MassPing-NeedInfo-FollowUp