Bug Hunting Session
Bug 121756 - Empty area under embedded table after redo (disappearing after clicking into the embedded table)
Summary: Empty area under embedded table after redo (disappearing after clicking into ...
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
Inherited From OOo
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Writer-Tables
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2018-11-28 12:37 UTC by Telesto
Modified: 2019-12-06 04:18 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Telesto 2018-11-28 12:37:51 UTC
Description:
Empty area under embedded table after redo (disappearing after clicking into the embedded table)

Steps to Reproduce:
1. Open Writer
2. Insert a 2x3 table
3. Insert a 2x2 table in A2
4. Type something into A3
5. Press CTRL+Z 3x
6. Press CTRL+Y 3x



Actual Results:
Empty space below the embedded table

Expected Results:
No empty space


Reproducible: Always


User Profile Reset: No



Additional Info:
Version: 6.3.0.0.alpha0+
Build ID: d71ea82055a6a304493c7eaa90809a348e23784d
CPU threads: 4; OS: Windows 6.3; UI render: default; VCL: win; 
TinderBox: Win-x86@42, Branch:master, Time: 2018-11-19_03:25:07
Locale: en-US (nl_NL); UI-Language: en-US
Calc: CL
Comment 1 raal 2018-11-28 12:47:41 UTC
I can not reproduce with actual build (2 days old). please could you try with newer version? Thanks
Comment 2 Telesto 2018-11-28 12:55:39 UTC
Repro with
Version: 6.3.0.0.alpha0+
Build ID: f21d2b48bd68424a96aa6cd5572e368208378291
CPU threads: 4; OS: Windows 6.3; UI render: default; VCL: win; 
TinderBox: Win-x86@42, Branch:master, Time: 2018-11-27_00:26:54
Locale: en-US (nl_NL); UI-Language: en-US
Calc: CL
Comment 3 raal 2018-11-28 13:06:50 UTC
Tested again and reproduced.
Comment 4 Xisco Faulí 2018-12-05 12:41:13 UTC
Also reproduced in

LibreOffice 3.3.0 
OOO330m19 (Build:6)
tag libreoffice-3.3.0.4
Comment 5 QA Administrators 2019-12-06 04:18:41 UTC
Dear Telesto,

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

Test to see if the bug is still present with the latest version of LibreOffice from https://www.libreoffice.org/download/

If the bug is present, please leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.
 
If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.

Please DO NOT

Update the version field
Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not 
appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3) from http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to 'inherited from OOo';
4b. If the bug was not present in 3.3 - add 'regression' to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: https://kiwiirc.com/nextclient/irc.freenode.net/#libreoffice-qa

Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!

Warm Regards,
QA Team

MassPing-UntouchedBug