Bug Hunting Session
Bug 123062 - Allow assigning an icon for a new menu or context menu entry in the Customize dialog
Summary: Allow assigning an icon for a new menu or context menu entry in the Customize...
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: LibreOffice (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
Inherited From OOo
Hardware: x86-64 (AMD64) All
: medium enhancement
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Customize-Dialog
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2019-01-30 16:57 UTC by Juergen Klatt
Modified: 2019-02-06 18:39 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
Images that shows the problem (117.01 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2019-01-30 16:58 UTC, Juergen Klatt
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Juergen Klatt 2019-01-30 16:57:18 UTC
Description:
Menu Tools -> Customize
If you want to insert a new symol into a toolbar, then two clicks are enough. 
Button "Change" -> "Exchange icon ..."
If you choose the register "menu" or "register" "context menu" instead of the toolbar, then the option "Replace symbol ..." is missing.
In order to assign a symbol to a menu entry or a context menu entry, you have to make a detour.
You assign a command or macro to an existing or a new toolbar. Then you assign a symbol to this entry. Then you create a new menu entry and / or a new context entry. Now the desired symbols are visible there as well.

Steps to Reproduce:
1.Open Menu Tools -> Customize
2.Select Register Menu or Register Context Menu
3.Try to Change a symbol of an entry

Actual Results:
Replace an Symbol for a menu entry and a context menu entry is missing

Expected Results:
The software works correctly, only the option "exchange icon ..." is missing


Reproducible: Always


User Profile Reset: Yes



Additional Info:
a) There is no Problem with the UserProfile.
b) The options mentioned are not available
c) OpenGL disabled
Comment 1 Juergen Klatt 2019-01-30 16:58:59 UTC
Created attachment 148764 [details]
Images that shows the problem
Comment 2 Durgapriyanka 2019-01-31 16:53:35 UTC
Thank you for reporting the bug. I confirm the bug present in

Version: 6.3.0.0.alpha0+
Build ID: b6b28931435e44aca92b8c0e1659f701e3ed1a87
CPU threads: 2; OS: Windows 6.1; UI render: default; VCL: win; 
TinderBox: Win-x86@42, Branch:master, Time: 2019-01-30_06:57:04
Locale: en-US (en_US); UI-Language: en-US
Calc: threaded