Bug 124842 - FORMATTING: ParaStyleName of ParagraphProperties not returning string when 'Next style' option is used
Summary: FORMATTING: ParaStyleName of ParagraphProperties not returning string when 'N...
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
6.0.6.2 release
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Writer-Styles-Paragraph
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2019-04-19 10:49 UTC by sofietb
Modified: 2020-07-22 15:53 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description sofietb 2019-04-19 10:49:14 UTC
Description:
ParaStyleName not returning a string if 'Next style' is set in style properties to anything other than the style itself.

https://forums.zotero.org/discussion/comment/314235/#Comment_314235

Steps to Reproduce:
1.Set a style with 'Next style' to anything but itself.
2.Install Zotero and follow these steps:
https://forums.zotero.org/discussion/76999/report-id-414297287-issue-libreoffice-style-if-next-style-is-set#latest

Actual Results:
Zotero producing an error, mentioned by the Zotero devs as being caused by ParaStyleName returning the wrong datatype: https://forums.zotero.org/discussion/comment/314235/#Comment_314235

Expected Results:
Zotero inserting the citation/ParaStyleName returning a string.


Reproducible: Always


User Profile Reset: No



Additional Info:
https://api.libreoffice.org/docs/idl/ref/servicecom_1_1sun_1_1star_1_1style_1_1ParagraphProperties.html#aeac9fbec555fddbf8219c8ea94ae7bd2
Comment 1 Jean-Baptiste Faure 2019-04-21 19:35:51 UTC
set version to 6.0.6 from zotero discussion.

Best regards. JBF
Comment 2 Xisco Faulí 2019-07-09 14:23:22 UTC
Thank you for reporting the bug.
it seems you're using an old version of LibreOffice.
Could you please try to reproduce it with the latest version of LibreOffice
from https://www.libreoffice.org/download/libreoffice-fresh/ ?
I have set the bug's status to 'NEEDINFO'. Please change it back to
'UNCONFIRMED' if the bug is still present in the latest version.
Comment 3 QA Administrators 2020-01-06 03:26:49 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 4 Adomas Venčkauskas 2020-01-14 19:11:10 UTC
The bug is still present in LibreOffice 6.3.4
Comment 5 Dieter 2020-02-27 19:38:56 UTC
(In reply to Adomas Venčkauskas from comment #4)
> The bug is still present in LibreOffice 6.3.4

=> NEW because of comment 4
Comment 6 Clarc 2020-07-22 15:53:23 UTC
(In reply to Adomas Venčkauskas from comment #4)
> The bug is still present in LibreOffice 6.3.4

It still is in version: 6.4.5.2.
(See https://forums.zotero.org/discussion/comment/360891)