Download it now!
Bug 125772 - Slide not rendered properly
Summary: Slide not rendered properly
Status: RESOLVED NOTOURBUG
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Impress (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
6.2.4.2 release
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: OOXML-SmartArt
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2019-06-07 09:28 UTC by Owen Savill
Modified: 2019-06-13 12:05 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
Power Point presentation that doesn't import well (29.01 MB, application/wps-office.pptx)
2019-06-07 09:28 UTC, Owen Savill
Details
Slide 29 as rendered in LO (69.23 KB, image/png)
2019-06-07 09:29 UTC, Owen Savill
Details
Slide 29 as rendered in PowerPoint (34.50 KB, image/png)
2019-06-07 09:30 UTC, Owen Savill
Details
comparison MSO 2010 and LibreOffice 6.4 Master (128.76 KB, image/png)
2019-06-07 10:55 UTC, Xisco Faulí
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Owen Savill 2019-06-07 09:28:34 UTC
Created attachment 152011 [details]
Power Point presentation that doesn't import well

Slide not rendered correctly
Comment 1 Owen Savill 2019-06-07 09:29:31 UTC
Created attachment 152012 [details]
Slide 29 as rendered in LO
Comment 2 Owen Savill 2019-06-07 09:30:06 UTC
Created attachment 152013 [details]
Slide 29 as rendered in PowerPoint
Comment 3 Xisco Faulí 2019-06-07 10:55:28 UTC
Created attachment 152020 [details]
comparison MSO 2010 and LibreOffice 6.4 Master

Which version of Powerpoint are you using?
I'm using MSO 2010 and it looks the same in MSO 2010 and LibreOffice 6.4
Comment 4 Owen Savill 2019-06-07 11:01:31 UTC
I believe it's 2007
Comment 5 raal 2019-06-12 16:00:52 UTC
(In reply to Xisco Faulí from comment #3)
> Created attachment 152020 [details]
> comparison MSO 2010 and LibreOffice 6.4 Master
> 
> Which version of Powerpoint are you using?
> I'm using MSO 2010 and it looks the same in MSO 2010 and LibreOffice 6.4

Confirm with office2010. So probably bug in powerpoint -  close as notourbug?
Comment 6 raal 2019-06-13 12:05:14 UTC
Closing -  the same situation as in https://bugs.documentfoundation.org/show_bug.cgi?id=125771#c8