Download it now!
Bug 125776 - Setting a table background/ applying a table format isn't registered as a change
Summary: Setting a table background/ applying a table format isn't registered as a change
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.4.7.2 release
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Track-Changes
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2019-06-07 11:02 UTC by Telesto
Modified: 2019-06-22 05:59 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Telesto 2019-06-07 11:02:33 UTC
Description:
Setting a table background/ applying a table format isn't registered as a change

Steps to Reproduce:
1. Open Writer
2. Insert at table
3. Start Record track changes
4. Table -> Autoformat styles -> Pick one

Actual Results:
No change registered

Expected Results:
Should be happening, I guess


Reproducible: Always


User Profile Reset: No



Additional Info:
Version: 6.4.0.0.alpha0+ (x64)
Build ID: 95462a02a3aee1e3e7f9aa8fc50ba25fee3fa592
CPU threads: 4; OS: Windows 6.3; UI render: default; VCL: win; 
TinderBox: Win-x86_64@42, Branch:master, Time: 2019-06-03_07:09:38
Locale: nl-NL (nl_NL); UI-Language: en-US
Calc: CL
Comment 1 Dieter 2019-06-22 05:59:56 UTC
I confirm it with

Version: 6.4.0.0.alpha0+ (x64)
Build ID: b170256fb6ebaf774b02b89835b19d9f3a1afb89
CPU threads: 4; OS: Windows 10.0; UI render: GL; VCL: win; 
TinderBox: Win-x86_64@42, Branch:master, Time: 2019-06-07_03:30:35
Locale: de-DE (de_DE); UI-Language: en-US
Calc: threaded