Bug 127381 - icon / command - Clone Formatting doesn't work
Summary: icon / command - Clone Formatting doesn't work
Status: NEEDINFO
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
6.4.0.0.alpha1+
Hardware: All Windows (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Clone-Formatting
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2019-09-05 17:28 UTC by Popa Ioan
Modified: 2019-11-08 23:47 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Popa Ioan 2019-09-05 17:28:55 UTC
Description:
click on the text with the correct formatting -> click on the icon -> I move the cursor and select the text with the wrong formatting. Nothing is happening.
Spacing above/below paragraph, indent, text formatting (size, bold, ...)

Steps to Reproduce:
1.Edit two paragraph with the same font, but different size, space indent, space... 
2.Try to make them identical
3.

Actual Results:
 Nothing is happening.

Expected Results:
paragraphs must be identical


Reproducible: Always


User Profile Reset: No


OpenGL enabled: Yes

Additional Info:
In previous versions the command works.
Comment 1 Dieter 2019-09-06 06:11:02 UTC
Have you followed the steps described in LO Help?
https://help.libreoffice.org/6.4/en-US/text/shared/guide/paintbrush.html?DbPAR=SHARED#bm_id380260

I could copy formatting when I cloned paragraph formatting (ctrl + icon).

I have set status to NEEDINFO.