Bug 129046 - EDITING:find&replace search for font "times new roman" gives unstable results
Summary: EDITING:find&replace search for font "times new roman" gives unstable results
Status: RESOLVED INSUFFICIENTDATA
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
6.3.5.2 release
Hardware: x86-64 (AMD64) Windows (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Find-Search
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2019-11-26 22:21 UTC by VincentYu
Modified: 2020-12-14 03:43 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments
Example file (16.47 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2020-05-16 15:34 UTC, Buovjaga
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description VincentYu 2019-11-26 22:21:23 UTC
Description:
In a document with mixed fonts, it sometimes skip the right font, sometimes it includes mixed font in the result

Steps to Reproduce:
1.a doc with mixed fonts. e.g. Times new roman + arial
2.find with regex .+ for times new roman
3.

Actual Results:
some are skipped, those found sometimes include other fonts e.g. arial

Expected Results:
find all times new roman text.


Reproducible: Always


User Profile Reset: No



Additional Info:
Version: 6.2.8.2 (x64)
Build ID: f82ddfca21ebc1e222a662a32b25c0c9d20169ee
CPU threads: 2; OS: Windows 6.3; UI render: default; VCL: win; 
Locale: en-US (en_US); UI-Language: en-US
Calc: threaded
Comment 1 VincentYu 2019-11-27 03:51:09 UTC
The feature only works sometimes. Does not work most of the time. Unstable.
Comment 2 Dieter 2020-03-06 11:59:02 UTC
Vincent, a new major release of LibreOffice is available since this bug was reported. Could you please try to reproduce it with the latest version of LibreOffice from https://www.libreoffice.org/download/libreoffice-fresh/ ?
I have set the bug's status to 'NEEDINFO'. Please change it back to 'UNCONFIRMED' if the bug is still present in the latest version.
Comment 3 VincentYu 2020-03-07 21:52:31 UTC
Reproduced in 6.3.5.2.
Comment 4 QA Administrators 2020-03-08 02:51:48 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 5 Buovjaga 2020-05-16 15:34:05 UTC
Created attachment 160896 [details]
Example file

Tested with this and it works fine.
The font has been changes as direct character formatting.

If your test case is different, you need to attach it.

Version: 7.0.0.0.alpha1+ (x64)
Build ID: 0e3196c49b84651df20b770d5cd7f0bbb19dfc40
CPU threads: 4; OS: Windows 10.0 Build 18362; UI render: Skia/Raster; VCL: win; 
Locale: fi-FI (fi_FI); UI: en-US
Calc: threaded
Comment 6 QA Administrators 2020-11-13 04:08:34 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 7 QA Administrators 2020-12-14 03:43:01 UTC
Dear VincentYu,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INSUFFICIENTDATA due to inactivity and
a lack of information which is needed in order to accurately
reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest
your bug against the latest release. If the issue is still
present in the latest stable release, we need the following
information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating
   system and the latest version of LibreOffice that you have
   confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED
and we will attempt to reproduce the issue. Please do not:

a) respond via email 

b) update the version field in the bug or any of the other details
   on the top section of our bug tracker

Warm Regards,
QA Team

MassPing-NeedInfo-FollowUp