Download it now!
Bug 132457 - #DIV/0! error after undoing a deleting a row
Summary: #DIV/0! error after undoing a deleting a row
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Calc (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.3.7.2 release
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Undo-Redo Cell-Management
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2020-04-27 12:45 UTC by Telesto
Modified: 2020-09-23 21:09 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Telesto 2020-04-27 12:45:54 UTC
Description:
#DIV/0! error after undoing a deleting a row

Steps to Reproduce:
1. Open attachment 154545 [details]
2. FiltrageVent sheet
3. Delete row 3 
4. Undo CTRL+Z Slow (reported in bug 132456)
5. Look at the results Column M etc

Actual Results:
Shows #DIV/0! 

Expected Results:
Proper calculation


Reproducible: Always


User Profile Reset: No



Additional Info:
Found in
Version: 7.0.0.0.alpha0+ (x64)
Build ID: f924658e45f256544e43c3fdb2af9b585d0f0933
CPU threads: 4; OS: Windows 6.3 Build 9600; UI render: Skia/Raster; VCL: win; 
Locale: nl-NL (nl_NL); UI-Language: en-US
Calc: threaded

there are issues in 
4.3.7.2 

not in
3.5.7.2
Comment 1 MM 2020-04-27 14:30:02 UTC
Confirmed on windows 10 x64 with Version: 6.4.3.2 (x64)
Build ID: 747b5d0ebf89f41c860ec2a39efd7cb15b54f2d8
CPU threads: 12; OS: Windows 10.0 Build 18363; UI render: default; VCL: win

When doing a recalculate (F9) the proper results come back.
But this should already been done when 'autocalculate' is on.
Comment 2 b. 2020-08-07 17:28:56 UTC
hello @Telesto, 

would you mind trying 7.1 ? 

didn't have time for for in-depth testing, but at a first glance that ver. worked better ... 

and there was a autocalc problem with second from top shared formula cell being sensitive reg. autocalculate recently fixed ... 

reg. 

b.
Comment 3 raal 2020-08-12 19:59:03 UTC
no repro with Version: 7.1.0.0.alpha0+
Comment 4 Roman Kuznetsov 2020-09-23 20:56:30 UTC
(In reply to raal from comment #3)
> no repro with Version: 7.1.0.0.alpha0+

no problem with

Version: 7.1.0.0.alpha0+ (x64)
Build ID: 52a49f9e480ca03e231cfda82640a928393131c9
CPU threads: 4; OS: Windows 6.1 Service Pack 1 Build 7601; UI render: Skia/Vulkan; VCL: win
Locale: ru-RU (ru_RU); UI: en-US
Calc: CL
Comment 5 Roman Kuznetsov 2020-09-23 21:09:01 UTC
(In reply to Roman Kuznetsov from comment #4)
> (In reply to raal from comment #3)
> > no repro with Version: 7.1.0.0.alpha0+
> 
> no problem with
> 
> Version: 7.1.0.0.alpha0+ (x64)
> Build ID: 52a49f9e480ca03e231cfda82640a928393131c9
> CPU threads: 4; OS: Windows 6.1 Service Pack 1 Build 7601; UI render:
> Skia/Vulkan; VCL: win
> Locale: ru-RU (ru_RU); UI: en-US
> Calc: CL

no rerpo in

Version: 7.0.2.1 (x64)
Build ID: ede20268f3f8777cdf69e0281835d320c41213fc
CPU threads: 4; OS: Windows 6.1 Service Pack 1 Build 7601; UI render: Skia/Vulkan; VCL: win
Locale: ru-RU (ru_RU); UI: en-US
Calc: CL

So let's close it as WFM