Bug 135575 - Image is going off page (between pages) when anchoring to page
Summary: Image is going off page (between pages) when anchoring to page
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
7.1.0.0.alpha0+
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Images
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2020-08-09 09:47 UTC by Telesto
Modified: 2022-01-23 10:00 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Telesto 2020-08-09 09:47:02 UTC
Description:
Image becomes empty frame after anchoring to page

Steps to Reproduce:
1. Open attachment 164065 [details]
2. Anchor the image on the second page to 'to page'

Actual Results:
Image moves up (of page) and becomes an empty frame

Expected Results:
Image was visible in 4.4.7.2 
going of page is introduced between 4.0 and 4.1 (in 4.0 it will jump to bottom)


Reproducible: Always


User Profile Reset: No



Additional Info:
Image becoming invisible. Found in 7.1 not in 4.4.7.2
Comment 1 Telesto 2020-08-09 10:37:16 UTC
The image disappearing does happen, but somehow not structurally, so recycling this one
Comment 2 Xisco Faulí 2020-08-11 09:27:20 UTC
Mot reproducible in

Version: 7.1.0.0.alpha0+
Build ID: 0de191e1d201d691c2196cf1aef412a98affb66f
CPU threads: 4; OS: Linux 4.19; UI render: default; VCL: x11
Locale: en-US (en_US.UTF-8); UI: en-US
Calc: threaded

Please, add a screencast
Comment 3 Xisco Faulí 2020-08-11 09:33:46 UTC
I mean, I do reproduce what the summary says, but not the actual results from the description. The bug is incosistent
Comment 4 QA Administrators 2021-06-28 03:48:42 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 5 Telesto 2021-06-28 06:19:45 UTC
No repro either
Version: 7.3.0.0.alpha0+ (x64) / LibreOffice Community
Build ID: c38d0d501f5eca648bdf0fd2914b57e06f505f7e
CPU threads: 4; OS: Windows 6.3 Build 9600; UI render: Skia/Raster; VCL: win
Locale: nl-NL (nl_NL); UI: en-US
Calc: CL

And well "To Page' is pretty much hidden these day's
Comment 6 QA Administrators 2021-06-29 03:49:09 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 7 Natali Eroshenko 2021-08-04 14:25:15 UTC
No repro in Version: 7.1.5.2 (x64) / LibreOffice Community
Build ID: 85f04e9f809797b8199d13c421bd8a2b025d52b5
CPU threads: 6; OS: Windows 10.0 Build 19042; UI render: Skia/Vulkan; VCL: win
Locale: en-US (ru_RU); UI: en-US
Calc: threaded
Comment 8 raal 2022-01-23 09:47:33 UTC
(In reply to Telesto from comment #5)
> No repro either
> Version: 7.3.0.0.alpha0+ (x64) / LibreOffice Community

Can we close the bug?
Comment 9 Telesto 2022-01-23 10:00:22 UTC
No empty frame anymore..
Version: 7.4.0.0.alpha0+ (x64) / LibreOffice Community
Build ID: 4a388f5e01ebb5a512931d11e48c4380382239c8
CPU threads: 4; OS: Windows 6.3 Build 9600; UI render: Skia/Raster; VCL: win
Locale: nl-NL (nl_NL); UI: en-US
Calc: CL