Download it now!
Bug 135967 - Frames present in navigator, not visible in document (except in 6.0)
Summary: Frames present in navigator, not visible in document (except in 6.0)
Status: UNCONFIRMED
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
6.1.0.3 release
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords: bibisectRequest, possibleRegression
Depends on:
Blocks: Navigator Frame
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2020-08-20 23:18 UTC by Telesto
Modified: 2020-11-25 08:43 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Telesto 2020-08-20 23:18:52 UTC
Description:
Frames present in navigator, not visible in document (except in 6.0)

Steps to Reproduce:
1. Open attachment 164514 [details]
2. Sidebar -> Navigator -> Notice a list of grayed out frames & images (probably created by bug 135966)
3. Drag the present frame around -> Notice there is only one present
4. Open the file with LibreOffice 6.0.5 -> notice all frames present

Actual Results:
Not all frames are present, shown in navigator

Expected Results:
all frames in navigator a present in document, I think


Reproducible: Always


User Profile Reset: No



Additional Info:
Version: 7.1.0.0.alpha0+ (x64)
Build ID: <buildversion>
CPU threads: 4; OS: Windows 6.3 Build 9600; UI render: Skia/Raster; VCL: win
Locale: nl-NL (nl_NL); UI: en-US
Calc: CL

also in
6.1

not in
6.0

but similar to 7.1 in
4.4.7.2

4.1

and in
LibreOffice 3.5.7.2 
Build ID: 3215f89-f603614-ab984f2-7348103-1225a5b
Comment 1 Dieter 2020-11-25 08:43:38 UTC
I confirm the observed behaviour in

Version: 7.1.0.0.alpha1+ (x64)
Build ID: 10b23330a9655658e6d7ef1d008a3302a15e9629
CPU threads: 4; OS: Windows 10.0 Build 19042; UI render: Skia/Raster; VCL: win
Locale: de-DE (de_DE); UI: en-GB
Calc: threaded

and in

Version: 5.4.7.2 (x64)
Build-ID: c838ef25c16710f8838b1faec480ebba495259d0
CPU-Threads: 4; BS: Windows 6.19; UI-Render: GL; 
Gebietsschema: de-DE (de_DE); Calc: CL

but I can't assess, if this is a bug or not (it seems so, but I'm not familiar with hidden frames)