Bug 140345 - Empty frames saving a file with track changes shown after save (file reload solves) (ODT)
Summary: Empty frames saving a file with track changes shown after save (file reload s...
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
5.3.0.3 release
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2021-02-11 15:24 UTC by Telesto
Modified: 2021-11-28 11:46 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments
Example file (3.14 MB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2021-02-11 15:25 UTC, Telesto
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Telesto 2021-02-11 15:24:43 UTC
Description:
Empty frames saving a file with track changes shown after save (file reload solves)

Steps to Reproduce:
1. Kind of similar to bug 135092
2. Open the attached file
3. Scroll to bottom
4. Select the yellow marked area
5. Click Highlight No Fill & Save
6. Scroll through the document.. images not visible (empty frames)	

Actual Results:
Empty frames

Expected Results:
No empty frames


Reproducible: Always


User Profile Reset: No



Additional Info:
Version: 7.2.0.0.alpha0+ (x64) / LibreOffice Community
Build ID: 3ed9bba283a6a67864c0928186e277240be0d9ba
CPU threads: 4; OS: Windows 6.3 Build 9600; UI render: Skia/Raster; VCL: win
Locale: nl-NL (nl_NL); UI: en-US
Calc: CL
Comment 1 Telesto 2021-02-11 15:25:01 UTC
Created attachment 169679 [details]
Example file
Comment 2 Telesto 2021-02-11 15:27:07 UTC
Also in
Version: 6.4.0.0.beta1+ (x64)
Build ID: 20be5cd0bdc57d812bf34a2debfe48caa51de881
CPU threads: 4; OS: Windows 6.3 Build 9600; UI render: default; VCL: win; 
Locale: nl-NL (nl_NL); UI-Language: en-US
Calc: CL

and in
Version: 6.2.4.0.0+
Build ID: 5c5eab3522368d6baa7ab6ef1b6c9f5eaaab4fad
CPU threads: 4; OS: Windows 6.3; UI render: GL; VCL: win; 
Locale: nl-NL (nl_NL); UI-Language: en-US
Calc: CL
Comment 3 Telesto 2021-02-11 15:28:34 UTC
And in
Versie: 6.0.4.1
Build ID: a63363f6506b8bdc5222481ce79ef33b2d13c741
CPU-threads: 4; Besturingssysteem: Windows 6.3; UI-render: GL; 
Locale: nl-NL (nl_NL); Calc: CL
Comment 4 Telesto 2021-02-11 15:31:05 UTC
And in
Version: 5.3.0.0.beta2+
Build ID: f4b7650ecd46e5404b35dccfb8b7d3b0a385d633
CPU Threads: 4; OS Version: Windows 6.2; UI Render: default; Layout Engine: new; 
TinderBox: Win-x86@62-merge-TDF, Branch:libreoffice-5-3, Time: 2016-12-16_12:19:09
Locale: nl-NL (nl_NL); Calc: group
Comment 5 Telesto 2021-02-11 15:31:49 UTC
No issue in
Versie: 4.4.7.2 
Build ID: f3153a8b245191196a4b6b9abd1d0da16eead600
Locale: nl_NL
Comment 6 mulla.tasanim 2021-03-10 16:36:06 UTC
Thank you for reporting the bug. 

Images are visible after saving the document.

I can not reproduce the bug in

Version: 7.0.3.1 (x64)
Build ID: d7547858d014d4cf69878db179d326fc3483e082
CPU threads: 4; OS: Windows 6.3 Build 9600; UI render: Skia/Raster; VCL: win
Locale: nb-NO (en_US); UI: en-US
Calc: CL

Version: 7.2.0.0.alpha0+ (x64)
Build ID: 761a672d62df1891b9f4f367a499b220ab2b33fa
CPU threads: 4; OS: Windows 6.3 Build 9600; UI render: Skia/Raster; VCL: win
Locale: en-US (en_US); UI: en-US
Calc: CL
Comment 7 Aron Budea 2021-11-28 05:54:50 UTC
I could reproduce this with LO 7.0.0.3, but not with LO 7.3.0.0.alpha1+ (a0a38b88dc3a61d212d784f41a27f97d9c2d7f32) / Windows.

Telesto, can you please retest with a recent version? If the bug is still there, I'd suggest uploading a screencast.
Comment 8 Telesto 2021-11-28 11:46:51 UTC
(In reply to Aron Budea from comment #7)
> I could reproduce this with LO 7.0.0.3, but not with LO 7.3.0.0.alpha1+
> (a0a38b88dc3a61d212d784f41a27f97d9c2d7f32) / Windows.
> 
> Telesto, can you please retest with a recent version? If the bug is still
> there, I'd suggest uploading a screencast.

Looks fine here
Version: 7.4.0.0.alpha0+ (x64) / LibreOffice Community
Build ID: ddc57169ac8d1de00403dbb09fef5221beaa0f3d
CPU threads: 4; OS: Windows 6.3 Build 9600; UI render: Skia/Raster; VCL: win
Locale: nl-NL (nl_NL); UI: en-US
Calc: CL

Did find another bug (crash) for this file: bug 145928