Bug 48521 - PRINTING: Printing of text in speech bubble goes wrong
Summary: PRINTING: Printing of text in speech bubble goes wrong
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.5.2 release
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
QA Contact:
URL:
Whiteboard: BSA
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-04-10 12:54 UTC by Jos Poortvliet
Modified: 2012-12-11 19:25 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
document with issue in LO 3.5.2 (93.00 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2012-04-10 12:54 UTC, Jos Poortvliet
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Jos Poortvliet 2012-04-10 12:54:40 UTC
Created attachment 59758 [details]
document with issue in LO 3.5.2

Problem description: 
A print of the attached document does not show the text in the speech bubble except for the exclamation mark.


Steps to reproduce:
1. open document
2. "ctrl-P"
3. Print

Current behavior:
Printed paper does not show text in speech bubble, only the !

Expected behavior:
full text printed in speech bubble.

Platform (if different from the browser): 
openSUSE Linux 12.1/tumbleweed
Comment 1 Jaime Navarro 2012-04-19 04:50:12 UTC
[Reproduced] with "LibreOffice 3.5.2 - Debian 6.0.4 i386 English UI"
Comment 2 Joel Madero 2012-12-11 19:25:58 UTC
This WFM with 3.6.3.2.

Marking as WORKSFORME. If this is still a problem for you with latest stable release please reopen as UNCONFIRMED and let us know your LibO version.

Thanks for reporting!