Bug Hunting Session
Bug 55481 - awesome WM + Libreoffice not working correctly
Summary: awesome WM + Libreoffice not working correctly
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: LibreOffice (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.5.2 release
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-10-01 00:13 UTC by contact@ch3azy.com
Modified: 2015-05-06 14:23 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description contact@ch3azy.com 2012-10-01 00:13:34 UTC
When I have for example two windows open say: Firefox and LibreOffice, and I have a template set for the windows manager it should tile correctly but it does not with LibreOffice. 

The only way I'm able to get it to work is if I press Ctrl+Shift+J and then exit out of that mode, then it is fixed.
Comment 1 contact@ch3azy.com 2012-10-01 00:21:36 UTC
Here is a video of me demonstrating the bug on my desktop: http://www.mediafire.com/?4czbphd5lb565th
Comment 2 QA Administrators 2015-03-04 02:19:12 UTC
** Please read this message in its entirety before responding **

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

Test to see if the bug is still present on a currently supported version of LibreOffice (4.4.1.2 or later): https://www.libreoffice.org/download/

If the bug is present, please leave a comment that includes the version of LibreOffice and your operating system, and any changes you see in the bug behavior

If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a short comment that includes your version of LibreOffice and Operating System

Please DO NOT

Update the version field
Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not appropriate in this case)

Thank you for your help!

-- The LibreOffice QA Team
This NEW Message was generated on: 2015-03-03
Comment 3 Jean-Baptiste Faure 2015-03-15 15:01:58 UTC
Nobody confirmed this bug report. 

Do you still encounter the same problem with current stable version ?

Set status to NEEDINFO. Please set it back to UNCONFIRMED if you stile have the same problem, and to RESOLVED-WORKSFORME if not.

Best regards. JBF
Comment 4 QA Administrators 2015-05-06 14:21:13 UTC
Dear Bug Submitter,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INVALID due to inactivity and
a lack of information which is needed in order to accurately
reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest
your bug against the latest release. If the issue is still
present in the latest stable release, we need the following
information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating
   system and the latest version of LibreOffice that you have
   confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED
and we will attempt to reproduce the issue. Please do not:

a) respond via email 

b) update the version field in the bug or any of the other details
   on the top section of our bug tracker

-- The LibreOffice QA Team 

This INVALID Message was generated on: 2015-05-06

Warm Regards,
QA Team