Bug 78964 - LibO can't print to local wi-fi printer
Summary: LibO can't print to local wi-fi printer
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Printing and PDF export (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.2.4.2 release
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: medium major
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-05-20 12:40 UTC by Parinya Teerakasemsuk
Modified: 2016-09-19 16:47 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments
Printed paper, showing errors. (84.21 KB, image/png)
2014-05-20 12:40 UTC, Parinya Teerakasemsuk
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Parinya Teerakasemsuk 2014-05-20 12:40:50 UTC
Created attachment 99408 [details]
Printed paper, showing errors.

I'm using Ubuntu 14.04 LTS 64bit, updated to the latest version. I can't print to  my local wifi printer - Brother MFC-J6710DW. I have installed the official driver from Brother's website.

http://support.brother.com/g/b/downloadtop.aspx?c=us&lang=en&prod=mfcj6710dw_all

All of my printer's features are working fine in other applications. So, my workaround is that, I have to export my documents in LibreOffice as PDF, and print those documents with PDF viewer in Ubuntu.

There's a similar bug that had been reported. But it marked as FIXED. And the opener said the bug did not happen in 4.2.4.

https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=77776

So, I decided to open a new bug report as it appears not to be the same case with the bug that had been reported and FIXED.
Comment 1 Joel Madero 2014-06-04 04:06:59 UTC
Not a blocker to be honest. Blockers are very very rare and only apply when a majority of our users are affected. Lowering to major.
Comment 2 tommy27 2014-06-25 20:26:17 UTC
another printing issue with Brother machines... see Bug 80404 and Bug 80223
maybe not a coincidence?
Comment 3 tommy27 2014-07-09 18:59:24 UTC
is issue still reproducible with LibO 4.2.5.2?
Comment 4 tommy27 2014-07-19 08:33:33 UTC
set status to NEEDINFO still waiting for user feedback
once you answer those questions revert status to UNCONFIRMED is issue is still there or to RESOLVED WORKSFORME if issue is gone
Comment 5 QA Administrators 2015-02-19 04:39:42 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 6 QA Administrators 2015-04-01 14:52:14 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 7 Robinson Tryon (qubit) 2015-12-18 10:24:08 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 8 Xisco Faulí 2016-09-19 16:47:53 UTC Comment hidden (obsolete)