Bug 79923 - PRINTING: Hiding GREEK Text in Printing and PDF Exporting
Summary: PRINTING: Hiding GREEK Text in Printing and PDF Exporting
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Printing and PDF export (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.1.4.2 release
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: BSA
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-06-11 17:05 UTC by SerBabis
Modified: 2015-09-04 03:01 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments
A simple pdf attach exported from my form and hidding my text in Address Field etc... (42.07 KB, application/pdf)
2014-06-11 17:05 UTC, SerBabis
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description SerBabis 2014-06-11 17:05:56 UTC
Created attachment 100890 [details]
A simple pdf attach exported from my form and hidding my text in Address Field etc...

Problem description: 

Im trying to export my database form (LibreBase)as PDF or to print on my office printer and text in fields does not appear or is not printed. In PDF if you click on field you can see the TEXT but cannot print. Language is Greek

Steps to reproduce:

1. Create a table with greek data
2. create a form representing DATA of the table in GREEK
3. Export Form as PDF
4. Print Form

Current behavior: 

It hides the text written in GREEK inside the DATA Fields when printing or creating PDF

Expected behavior: 

Print Text and not hiding it

              
Operating System: All
Version: 4.1.4.2 release
Comment 1 tommy27 2014-06-18 02:49:15 UTC
please attach the original file or a comparative screenshot between original file and PDF exported version
Comment 2 tommy27 2014-07-17 18:57:12 UTC
set status to NEEDINFO still waiting for user feedback
by the way you are encouraged to upgrade to LO 4.2.5.2
Comment 3 Alex Thurgood 2015-01-03 17:38:31 UTC
Adding self to CC if not already on
Comment 4 QA Administrators 2015-07-18 17:36:04 UTC
Dear Bug Submitter,

This bug has been in NEEDINFO status with no change for at least 6 months. Please provide the requested information as soon as possible and mark the bug as UNCONFIRMED. Due to regular bug tracker maintenance, if the bug is still in NEEDINFO status with no change in 30 days the QA team will close the bug as INVALID due to lack of needed information.

For more information about our NEEDINFO policy please read the wiki located here: 
https://wiki.documentfoundation.org/QA/FDO/NEEDINFO

If you have already provided the requested information, please mark the bug as UNCONFIRMED so that the QA team knows that the bug is ready to be confirmed.


Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!


Warm Regards,
QA Team

This NEEDINFO message was generated on: 2015-07-18
Comment 5 QA Administrators 2015-09-04 03:01:24 UTC
Dear Bug Submitter,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INVALID due to inactivity and a lack of information which is needed in order to accurately reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest your bug against the latest release. If the issue is still present in the latest stable release, we need the following information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating system and the latest version of LibreOffice that you have confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED and we will attempt to reproduce the issue. 
Please do not:
a) respond via email 
b) update the version field in the bug or any of the other details on the top section of FDO
Message generated on: 2015-09-03