Bug 81823 - Inconsistent autoformatting
Summary: Inconsistent autoformatting
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.1.3.2 release
Hardware: Other Windows (All)
: medium minor
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-07-27 23:04 UTC by mark.willoughby
Modified: 2015-04-01 14:51 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description mark.willoughby 2014-07-27 23:04:10 UTC
In creating an SOP, I am using a decimal number system:
1. Blah
 1.1 Sub-blah
  1.1.1 variously flavored blah
  1.1.2 vanilla blah

And so forth.

I'm creating a list of points, each numbered as above. I am autoformatting these all as Heading 3, then adjusting the font of the paragraph back to plain text, no underline, no bold, no italics.
This is working for all but one point. This is near the end of the list, but is surround by prargraphs which are unaffected by this bug. I am unable to modify the paragraph number from bold-italic to plain, despite modifying the font of the paragraph content.

Upon further investigation, the only unique factor inf this paragraph is a hyperlink. Removal of the hyperlink allowed correction of the paragraph number font.
Comment 1 Yousuf Philips (jay) (retired) 2014-07-31 08:46:09 UTC
Hello Mark,

Thank you for filing the bug. Please send us a sample document, as this makes it easier for us to verify the bug.
Comment 2 QA Administrators 2015-02-19 04:34:12 UTC
Dear Bug Submitter,

This bug has been in NEEDINFO status with no change for at least 6 months. Please provide the requested information as soon as possible and mark the bug as UNCONFIRMED. Due to regular bug tracker maintenance, if the bug is still in NEEDINFO status with no change in 30 days the QA team will close the bug as INVALID due to lack of needed information.

For more information about our NEEDINFO policy please read the wiki located here: 
https://wiki.documentfoundation.org/QA/FDO/NEEDINFO

If you have already provided the requested information, please mark the bug as UNCONFIRMED so that the QA team knows that the bug is ready to be confirmed.


Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!


Warm Regards,
QA Team

Message generated on: 2015-02-18
Comment 3 QA Administrators 2015-04-01 14:51:45 UTC
Dear Bug Submitter,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INVALID due to inactivity and
a lack of information which is needed in order to accurately
reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest
your bug against the latest release. If the issue is still
present in the latest stable release, we need the following
information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating
   system and the latest version of LibreOffice that you have
   confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED
and we will attempt to reproduce the issue. Please do not:

a) respond via email 

b) update the version field in the bug or any of the other details
   on the top section of our bug tracker

-- The LibreOffice QA Team This NEEDINFO Message was generated on: 2015-04-01

Warm Regards,
QA Team