Bug 86923 - COLOR PICKER: Drop down doesn't appear in correct location from bottom toolbar
Summary: COLOR PICKER: Drop down doesn't appear in correct location from bottom toolbar
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: LibreOffice (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.4.0.0.beta1
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Color-Picker-Widget
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2014-12-02 06:50 UTC by Yousuf Philips (jay) (retired)
Modified: 2017-07-12 15:42 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments
screenshot (22.51 KB, image/png)
2014-12-02 06:50 UTC, Yousuf Philips (jay) (retired)
Details
screenshot LibO 5.0 alpha (20.93 KB, image/png)
2015-05-16 06:41 UTC, tommy27
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Yousuf Philips (jay) (retired) 2014-12-02 06:50:52 UTC
Created attachment 110347 [details]
screenshot

If you open the color picker from a bottom toolbar (e.g. table toolbar), it isnt positioned correctly with respect to the button.

Version: 4.5.0.0.alpha0+
Build ID: 8bc56801af0540c0496c1f8ddd335578a8791017
TinderBox: Linux-rpm_deb-x86@45-TDF, Branch:master, Time: 2014-11-28_23:01:06
Comment 1 tommy27 2014-12-07 12:34:59 UTC
confirmed under Win8.1x64 using LO 4.5.0.0.alpha0+
Build ID: 6b096f273ac9d7bbe93d2cb083958b3a04866d73
TinderBox: Win-x86@42, Branch:master, Time: 2014-12-04_22:57:23
Comment 2 tommy27 2015-05-16 06:41:01 UTC
Created attachment 115649 [details]
screenshot LibO 5.0 alpha

looks better in 5.0 (see screenshot)

tested under Win8x64 using  5.0.0.0.alpha1+
Build ID: 4048311aae6993357c2d0be1f1968a8c57dd4e85
TinderBox: Win-x86@42, Branch:master, Time: 2015-05-08_23:52:08
Locale: en-US (it_IT)

should we mark this as RESOLVED WORSFORME?
Comment 3 tommy27 2015-05-16 06:43:12 UTC
sorry, ignore previous comment...
I posted into the wrong bug report...
that comment referred to https://bugs.documentfoundation.org/show_bug.cgi?id=85588#c3
Comment 4 QA Administrators 2016-09-20 09:42:14 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 5 Heiko Tietze 2017-02-18 10:15:10 UTC
Works well in 5.3.