Download it now!
Bug 89813 - Open new -> Visit Card : ending to page with cards but without any text
Summary: Open new -> Visit Card : ending to page with cards but without any text
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.2.7.2 release
Hardware: All All
: medium major
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-03-04 08:25 UTC by Antoine
Modified: 2019-12-03 14:33 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Antoine 2015-03-04 08:25:41 UTC
What should work:
Using File -> New -> Visit Card, choosing models of cards and pages, filling the private and professional fields, and then creating the new document, that must lead to a page with the cards showing the personnal or professionnal data.

What happend:
The page created, gives empty cards: there isn't any text at all
Comment 1 Octavio Alvarez 2015-03-04 09:04:14 UTC
Confirmed in 4.3.3.2 under Debian Sid.
Comment 2 Buovjaga 2015-03-04 09:26:39 UTC
Reproduced (Business cards).
Raised severity because the typed data is lost on pressing New document.

Win 7 Pro 64-bit, LibO Version: 4.4.1.2
Build ID: 45e2de17089c24a1fa810c8f975a7171ba4cd432
Locale: fi_FI
Comment 3 tommy27 2016-04-16 07:24:00 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 4 QA Administrators 2017-05-22 13:24:43 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 5 QA Administrators 2019-12-03 14:33:36 UTC
Dear Antoine,

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

Test to see if the bug is still present with the latest version of LibreOffice from https://www.libreoffice.org/download/

If the bug is present, please leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.
 
If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.

Please DO NOT

Update the version field
Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not 
appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3) from http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to 'inherited from OOo';
4b. If the bug was not present in 3.3 - add 'regression' to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: https://kiwiirc.com/nextclient/irc.freenode.net/#libreoffice-qa

Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!

Warm Regards,
QA Team

MassPing-UntouchedBug