Bug 94058 - WIKIHELP Syntax highlighting for Basic is broken
Summary: WIKIHELP Syntax highlighting for Basic is broken
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Documentation (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
5.1.0.0.alpha0+ Master
Hardware: x86 (IA32) Windows (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL: https://help.libreoffice.org/Basic/Re...
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Wiki-Help
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-09-09 14:19 UTC by Regina Henschel
Modified: 2015-09-09 15:48 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Regina Henschel 2015-09-09 14:19:01 UTC
Look at the Wiki page at the given URL. The page shows <source> tags and does not proper format the Basic code. Perhaps <source> does not work and <syntaxhighlight> has to be used?
Comment 1 Andras Timar 2015-09-09 14:39:12 UTC
It used to work. Maybe a MediaWiki extension is missing. ->Dennis
Comment 2 Dennis Roczek 2015-09-09 15:48:46 UTC
yeah, correct. I was cleaning up unused extensions and my analysis original showed, that syntaxhighlight wasn't used. Strange. Something went wrong as it seems.

Reasctivated. Thanks for reporting.
Comment 3 Dennis Roczek 2015-09-09 15:48:55 UTC
yeah, correct. I was cleaning up unused extensions and my analysis original showed, that syntaxhighlight wasn't used. Strange. Something went wrong as it seems.

Reasctivated. Thanks for reporting.