Download it now!
Bug 95297 - Picture in table is not cut but pasted - picture appear twice..
Summary: Picture in table is not cut but pasted - picture appear twice..
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
Inherited From OOo
Hardware: Other Windows (All)
: medium minor
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Cut-Copy
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-10-24 12:22 UTC by Marc Kaulisch
Modified: 2018-06-30 02:41 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
New test document a table with a few rows and pictures (54.78 KB, application/3dr)
2015-10-26 10:18 UTC, Marc Kaulisch
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Marc Kaulisch 2015-10-24 12:22:30 UTC
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:42.0) Gecko/20100101 Firefox/42.0
Build Identifier: LibreOffice 5.0.3.1

I do have a seven col table with the col 7 holding pictures (the rest holds text). Now I want to move the content of a row up or down. Pictures are rested at paragraph. I mark all col of the respective row and cut the content and paste it into another row. The picture of the row appears twice. In the original row and in the row in which the pictures is pasted.

Reproducible: Always

Actual Results:  
Picture is not cut from row and appears twice in table.

Expected Results:  
Picture is cut and appears only in

[Information automatically included from LibreOffice]
Locale: de
Module: TextDocument
[Information guessed from browser]
OS: Windows (All)
OS is 64bit: yes

Writer is 64bit as well


Reset User Profile?No
Comment 1 Buovjaga 2015-10-25 18:35:34 UTC
Could you attach a test document that is in the state before the cut & paste step?

Set to NEEDINFO.
Change back to UNCONFIRMED after you have provided the document.
Comment 2 Marc Kaulisch 2015-10-26 10:18:35 UTC
Created attachment 119963 [details]
New test document a table with a few rows and pictures

So I created a new document and I can reproduce it.

Cut a row, the picture cut is left in the row.
Comment 3 Marc Kaulisch 2015-10-26 10:21:32 UTC
set version to 4.4.5 because I have an Dev version of this build and it does not work there either
Comment 4 Marc Kaulisch 2015-10-26 10:23:52 UTC
It is not a Windows 10 problem because I tested it with Word 2016 and it works as expected... In Word row is cut entirely...
Comment 5 Buovjaga 2015-10-28 17:30:42 UTC
Reproduced also from scratch.

Win 7 Pro 64-bit, Version: 5.0.2.2 (x64)
Build ID: 37b43f919e4de5eeaca9b9755ed688758a8251fe
Locale: fi-FI (fi_FI)

Version: 5.1.0.0.alpha1+
Build ID: fcc2415ade6ae93710bbbda9f7e163045e323105
TinderBox: Win-x86@62-merge-TDF, Branch:MASTER, Time: 2015-10-21_16:55:13
Locale: fi-FI (fi_FI)

LibreOffice 3.5.0rc3 
Build ID: 7e68ba2-a744ebf-1f241b7-c506db1-7d53735
Comment 6 QA Administrators 2016-11-08 12:05:12 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 7 Marc Kaulisch 2016-11-09 19:51:39 UTC
strange that this problem is not marked as duplicate anywhere
so I still have this problem.
tested with: Version: 5.2.3.2 (x64)
Build-ID: c019706a50de7fcb07d0d528b09b46a887562beb
CPU-Threads: 4; BS-Version: Windows 6.19; UI-Render: GL; 
Gebietsschema: de-DE (de_DE); Calc: group
Comment 8 Telesto 2016-12-27 14:31:11 UTC
Also found in:
LibreOffice 3.3.0 
OOO330m19 (Build:6)
tag libreoffice-3.3.0.4
Comment 9 QA Administrators 2018-06-30 02:41:00 UTC
** Please read this message in its entirety before responding **

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

Test to see if the bug is still present with the latest version of LibreOffice from https://www.libreoffice.org/download/

If the bug is present, please leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.
 
If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.

Please DO NOT

Update the version field
Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not 
appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3) from http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to 'inherited from OOo';
4b. If the bug was not present in 3.3 - add 'regression' to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: https://kiwiirc.com/nextclient/irc.freenode.net/#libreoffice-qa

Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!

Warm Regards,
QA Team

MassPing-UntouchedBug