Bug 99355 - Drag and drop sorting of slides in the "Slide pane" works only sometimes
Summary: Drag and drop sorting of slides in the "Slide pane" works only sometimes
Status: RESOLVED INSUFFICIENTDATA
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Impress (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
5.0.5.2 release
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Slide-Page-Pane
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-04-16 22:50 UTC by mail8
Modified: 2017-07-26 17:23 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description mail8 2016-04-16 22:50:10 UTC
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/50.0.2661.75 Safari/537.36
Build Identifier: LibreOffice 5.0.5.2

Moving a slight from on pace to the other in the side bar ofted does not work. Instead of that the slight is moved to the new position it falls back to the old position.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Drag a slight
2. Move it to a new position
3. Repeat randomly
Actual Results:  
Moving a slight from on pace to the other in the side bar ofted does not work. Instead of that the slight is moved to the new position it falls back to the old position.

Expected Results:  
The slight should be easily, fast and reliably be relocated.  

[Information automatically included from LibreOffice]
Locale: en-US
Module: PresentationDocument
[Information guessed from browser]
OS: Linux (All)
OS is 64bit: yes


Reset User Profile?No
Comment 1 V Stuart Foote 2016-04-17 15:41:10 UTC
If by "slight" you meant a widget control on a Sidebar content panel, widget objects are not drag and drop enabled in the GUI.

The ordering and packing of components in Sidebar Content panel are controlled via XML configuration and can bee manipulated with the Glade Interface designer or directly marked up.
Comment 2 mail8 2016-04-17 16:54:13 UTC
I mean side. In the slides pannel.
Comment 3 mail8 2016-04-17 16:57:27 UTC
And I can drag and drop them.
Comment 4 V Stuart Foote 2016-04-17 18:11:28 UTC
OK, then that is the "Slide Pane" frame. Nothing to do with the Side bar.

And, can not confirm  works correctly on Windows 10 Pro 64-bit en-US with current

Version: 5.1.2.2 (x64)
Build ID: d3bf12ecb743fc0d20e0be0c58ca359301eb705f
CPU Threads: 8; OS Version: Windows 6.19; UI Render: default; 
Locale: en-US (en_US)

Please attach a test .ODP Impress document that consistently causes you issues with using the "Slide Pane", and write out your Steps to Reproduce when attaching it.
Comment 5 Buovjaga 2016-04-26 11:58:22 UTC
Set to NEEDINFO.
Change back to UNCONFIRMED after you have provided the document.
Comment 6 QA Administrators 2016-11-08 12:32:25 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 7 QA Administrators 2016-12-07 12:34:33 UTC
Dear Bug Submitter,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INSUFFICIENTDATA due to inactivity and
a lack of information which is needed in order to accurately
reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest
your bug against the latest release. If the issue is still
present in the latest stable release, we need the following
information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating
   system and the latest version of LibreOffice that you have
   confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED
and we will attempt to reproduce the issue. Please do not:

a) respond via email 

b) update the version field in the bug or any of the other details
   on the top section of our bug tracker

Warm Regards,
QA Team

MassPing-NeedInfo-20161207