Download it now!
Bug 31489 - quickstarter doesn't stay in the system after reboot/logout
Summary: quickstarter doesn't stay in the system after reboot/logout
Status: CLOSED FIXED
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: LibreOffice (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
unspecified
Hardware: Other Linux (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2010-11-09 00:39 UTC by Yifan Jiang
Modified: 2011-01-13 07:19 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Yifan Jiang 2010-11-09 00:39:01 UTC
Platform: SLED 11 sp1 i586/x86_64
build info: LibreOffice 3.2.99.2 build 1

[Steps]

    1. Enable quickstarter by checking on
    Tools->Options->Libreoffice->Memory->Checkbox 'Enable systray
    Quickstarter'

    2. Logout system and login again

[Problem]

    The checkbox is still checked on in options dialogbox, however the quick
    starter is not appeared in the corner of the screen. No soffice process
    resides in the system now.
Comment 1 Don't use this account, use tml@iki.fi 2010-11-09 01:36:45 UTC
But has the QuickStarter *ever* worked that way, that a soffice.bin process would be started automatically when you log in?
Comment 2 Yifan Jiang 2010-11-09 01:47:43 UTC
Hi Tor, in OO.o 3.2.1, after login, the quickstarter will show and a process will be there showing something like:

soffice.bin -quickstarter -nologo -nodefault

with `ps aux`
Comment 3 Petr Mladek 2010-11-16 12:16:47 UTC
It might be related to the splash binary. There were some fixes in this are for LibO-3.3-beta3.

Yi Fan, do you still see it with beta3?
Comment 4 Yifan Jiang 2010-11-18 19:52:29 UTC
Hi Petr, it works correctly in Beta 3.2.99.3. Thank you!
Comment 5 Yifan Jiang 2010-11-18 20:43:14 UTC
The process is I need to reset the White board and keywords to blank, please let me know if misunderstood.
Comment 6 Don't use this account, use tml@iki.fi 2010-11-19 03:18:47 UTC
I would say this can just be resolved as fixed then?
Comment 7 sophie 2011-01-13 07:19:23 UTC
Closing - Sophie