Bug 34406 - Broken hyperlink in sequence of objects that to link to other slides using Presentation > Interaction
Summary: Broken hyperlink in sequence of objects that to link to other slides using Pr...
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Impress (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.3.2 release
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Hyperlink
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-02-17 09:59 UTC by Olivier Hallot
Modified: 2019-12-03 13:55 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
test case for slide problems (218.11 KB, application/vnd.oasis.opendocument.presentation)
2011-02-17 10:00 UTC, Olivier Hallot
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Olivier Hallot 2011-02-17 09:59:20 UTC
Hi
The file attached presents a bug in object interaction in Impress

A) In edit mode.

on slide 4 there is a table with the last column filled by explamation marks (!). Each exclamation marks leads to one slide ahead: "Bla Bla Bla 01" to "Bla Bla Bla 05".

so far so good.

B) In presentation mode:

the iteraction of the exclamation marks are:
Bla Bla Bla 01
Bla Bla Bla 02
Bla Bla Bla 02 <- should be 3!
Bla Bla Bla 03
Bla Bla Bla 04

So it skipped #3 and downcounted the remaing slides.

Reproduced in OO 3.2 as well as LO 3.3.0

On re-assigning the iteractions o the (!) objects, with  the correct sequence os slides, the presentation mode sometimes works, sometimes fails. If it works, then if I close the file and opens it agains, it fails again.
Comment 1 Olivier Hallot 2011-02-17 10:00:36 UTC
Created attachment 43490 [details]
test case for slide problems
Comment 2 Olivier Hallot 2011-06-16 12:11:17 UTC
bug still there in 3.3.2
Comment 3 Olivier Hallot 2011-11-04 11:41:44 UTC
Bug still in master.
Comment 4 Björn Michaelsen 2011-12-23 11:47:54 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 5 Cor Nouws 2012-03-22 02:34:23 UTC
Hi Olivier,

IN 352 and in master:

 In presentation mode:
 the iteraction of the exclamation marks are:
Bla Bla Bla 01
Bla Bla Bla 02
Bla Bla Bla 02 <- should be 3!
Bla Bla Bla 04
Bla Bla Bla 05

Any idea if you can reproduce this with an new presentation?
Comment 6 QA Administrators 2015-04-19 03:23:46 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 7 Buovjaga 2015-06-19 14:54:45 UTC
Still repro with test case.

Win 7 Pro 64-bit Version: 5.1.0.0.alpha1+
Build ID: 437210d58f32177ef1829d704f7f4d2f1bbfbfdd
TinderBox: Win-x86@39, Branch:master, Time: 2015-06-18_07:21:56
Locale: fi-FI (fi_FI)
Comment 8 QA Administrators 2016-09-20 10:12:18 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 9 QA Administrators 2019-12-03 13:55:49 UTC
Dear Olivier Hallot,

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

Test to see if the bug is still present with the latest version of LibreOffice from https://www.libreoffice.org/download/

If the bug is present, please leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.
 
If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.

Please DO NOT

Update the version field
Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not 
appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3) from http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to 'inherited from OOo';
4b. If the bug was not present in 3.3 - add 'regression' to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: https://kiwiirc.com/nextclient/irc.freenode.net/#libreoffice-qa

Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!

Warm Regards,
QA Team

MassPing-UntouchedBug