Bug 39225 - Wrong bullets in certain presentation
Summary: Wrong bullets in certain presentation
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Impress (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.4 Daily
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
QA Contact:
URL:
Whiteboard: bibisected35 bibisected35older
Keywords: regression
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-07-14 07:52 UTC by Jacqueline Rahemipour
Modified: 2012-07-13 08:14 UTC (History)
1 user (show)

See Also:


Attachments
Sample slide (28.23 KB, application/vnd.oasis.opendocument.presentation)
2011-07-14 07:52 UTC, Jacqueline Rahemipour
Details
Correct bullets (50.19 KB, application/pdf)
2011-07-14 07:54 UTC, Jacqueline Rahemipour
Details
Wrong bullets (50.28 KB, application/pdf)
2011-07-14 07:54 UTC, Jacqueline Rahemipour
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Jacqueline Rahemipour 2011-07-14 07:52:14 UTC
See attached slide, both in 3.3.3 and 3.4.2 RC1

I checked with Win 7. In LibO 3.3.3 the bullets have the correct color and style, in 3.4.2 RC1 the list uses a different special character.
Comment 1 Jacqueline Rahemipour 2011-07-14 07:52:45 UTC
Created attachment 49086 [details]
Sample slide
Comment 2 Jacqueline Rahemipour 2011-07-14 07:54:05 UTC
Created attachment 49087 [details]
Correct bullets
Comment 3 Jacqueline Rahemipour 2011-07-14 07:54:28 UTC
Created attachment 49088 [details]
Wrong bullets
Comment 4 Cor Nouws 2012-07-13 08:13:26 UTC
works fine in 355 and 360beta3 buidl120710
Comment 5 Cor Nouws 2012-07-13 08:14:10 UTC
Hi Jacqueline,
could you pls check & close?
thanks!