Bug 53961 - OLE attachment of .doc file doesn't appear in Writer
Summary: OLE attachment of .doc file doesn't appear in Writer
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.5.6.2 release
Hardware: All All
: medium major
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: DOC
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-08-23 08:07 UTC by vgango
Modified: 2019-08-19 06:56 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
Document contains 4 tables, but in Writer appears only the last 2! (39.00 KB, application/msword)
2012-08-23 08:07 UTC, vgango
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description vgango 2012-08-23 08:07:30 UTC
Created attachment 66011 [details]
Document contains 4 tables, but in Writer appears only the last 2!

I have received a file from my colleague, but some part of the document doesn't appear in Writer. That part is ole attachment, and the source is not reachable. The contents of the attachment is in the file (I can recognize it in the source), MS Word and Google Docs display the document correctly, OO or LO Writer don't. What is the problem? Do I need to do something with the program settings or is this a bug?

I have attached a test document: it contains 4 tables, but in Writer the first 2 tables are not visible!
Comment 1 Timon 2012-08-23 09:45:31 UTC
Confirmed

Russian UI/Locale on Russian Windows XP Professional SP3 (32bit)

MS Office 2007 SP3 - all ok (4 tables)
Microsoft WordPad - all ok (4 tables)

LibO 3.5.6.2 - problems, only 2 tables
LibO 3.6.0.4 - problems, only 2 tables
AOO 3.4.0 - problems, only 2 tables
Comment 2 Roman Eisele 2012-10-09 09:56:31 UTC
(Changed Version field according to comment #1 -- already in 3.5.6.2 -- and improved Summary a little bit.)
Comment 3 Roman Eisele 2012-10-12 13:29:40 UTC
REPRODUCIBLE also on Mac OS X (10.6.8, Intel) with
* LibreOffice 3.5.7.1
* LibreOffice 3.6.2.2
* Master/LOdev 3.7.0.0.alpha0+ (build ID: 1ae1bca;
  pull time: 2012-10-09 04:37:06)

All show only two tables, but, as even a simple application like Apple’s TextEdit shows, there are four tables, two of them as
LINK Word.Document.8 "\\\\venus\\orarend\\Tantárgyfelosztás alaptáblázat 12-13-I.doc" "OLE_LINK2" \a \r  \* MERGEFORMAT

→ Changing Platform to All/All.
Comment 4 Timon 2013-03-13 10:48:31 UTC
Problem still present in LibreOffice version 4.0.1.2 (Build ID: 84102822e3d61eb989ddd325abf1ac077904985)
Comment 5 QA Administrators 2015-02-19 15:39:02 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 6 vgango 2015-02-19 15:48:25 UTC
Version: 4.4.0.3
Build no.: de093506bcdc5fafd9023ee680b8c60e3e0645d7
Locale: hu_HU

Problem still exist, I can see only 2 tables in the attached document
Comment 7 Timon 2015-12-22 08:04:51 UTC
Problem still exist in LibreOffice Version : 5.1.0.1
Build ID: bcace328aabc4c8c10b56daa87da0a2ee6579b5a
Threads 2; Ver: Windows 5.1; Render: default; 
Locale: ru-RU (ru_RU)
Comment 8 QA Administrators 2017-12-10 16:42:37 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 9 Timon 2018-08-08 06:50:27 UTC
Problem still present in LibreOffice version 5.4.7.2
Build ID: c838ef25c16710f8838b1faec480ebba495259d0
Comment 10 QA Administrators 2019-08-19 06:56:50 UTC Comment hidden (spam)