Bug 56452 - E-Porto V 1.0.1: UI items do nothing
Summary: E-Porto V 1.0.1: UI items do nothing
Status: RESOLVED NOTOURBUG
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Extensions (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
(See in Summary)
Hardware: Other Windows (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL: http://www.deutschepost.de/dpag?tab=1...
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-10-27 08:36 UTC by Rainer Bielefeld Retired
Modified: 2013-12-10 10:48 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Rainer Bielefeld Retired 2012-10-27 08:36:31 UTC
With "LibreOffice 3.6.3.2” German UI/ German Locale [Build-ID: 58f22d5]" on German WIN7 Home Premium (64bit) and Version 1.0.1 of E-Porto -Porto i observe that some menu Items do not work (Nothing happens or error message:

Menu 'E-Porto -> Login' (See Bug 56451)
Menu 'E-Porto -> Online Hilfe' (See Bug 56450)
Menu 'E-Porto -> Portokasse' 
Menu 'E-Porto -> Portokalkulator' 
Menu 'E-Porto -> FAQ' 
Menu 'E-Porto -> Kontakt' 

(Before more investigation I now will wait until we have contact to Deutsche Post developers)
Comment 1 Rainer Bielefeld Retired 2012-10-29 17:55:29 UTC
Taking these Communication Platform Bugs for now. Please leave the bugs open, I hope that soon someone of Deutsche Post will start to fix these bugs.
Comment 2 Rainer Bielefeld Retired 2013-03-20 16:33:52 UTC
Not many changes with New Extension Version 1.0.2, except "Bug 62563 - E-Porto V 1.0.2: E-Porto hinzufügen will CRASH"
Comment 3 retired 2013-12-10 10:48:52 UTC
NOTOURBUG

Deutsche Post states this is compatible with OpenOfficeTM 3.3.0 und 3.4.0. Nothing we can do about this.