Download it now!
Bug 58246 - Arrowhead size not undoable
Summary: Arrowhead size not undoable
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Draw (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.0.0.0.beta1
Hardware: Other Windows (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: BSA
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-12-13 15:32 UTC by bobbleha.t
Modified: 2016-01-03 12:03 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description bobbleha.t 2012-12-13 15:32:39 UTC
Problem description: 

Steps to reproduce:
1. Create two boxes with the drawing tool
2. Use a connector with arrows to join them 
3. Change the width of the lines
4. Press Ctrl-Z

Current behavior:
Arrowhead changes size to match the new width of the line but on undo, does not revert back to old size.

Expected behavior:
Arrowhead reverts back to old size.

              
Operating System: Windows 8
Comment 1 ydutrieux 2012-12-15 21:47:04 UTC
NOT reproduced on libo Version 4.0.0.0.beta1 (Build ID: 87906242e87d3ddb2ba9827818f2d1416d80cc7)

Win7 64bits

The Undo work correctly.
Comment 2 Jean-Baptiste Faure 2012-12-15 22:32:44 UTC
I do not reproduce with LO 4.0 beta1+ (Build ID: 2988f4bbc9c381e91a372a6aad5d0334d713438) under Ubuntu 12.04 x86_64

But, if you increase the line size 3 times, then the first ctrl+Z does not reduce the size of the arrow, it is reduced only with the second ctrl+Z.
Same behavior with LO 3.6.4.

Best regards. JBF
Comment 3 bobbleha.t 2012-12-15 22:45:24 UTC
Apologies, I missed a step out in my instructions to reproduce. Deselecting the connector seems to make a difference. 


Steps to reproduce:
1. Create two boxes with the drawing tool
2. Use a connector with arrows to join them 
3. Change the width of the connector to 0.10cm
4. Deselect the connector (*the new step*)
5. Press Ctrl-Z

(The arrow head is left at the size for as if the line was 0.10cm)
Comment 4 ydutrieux 2012-12-15 22:58:58 UTC
Ok I confirm on Libo Version 4.0.0.0.beta1 (Build ID: 87906242e87d3ddb2ba9827818f2d1416d80cc7)
win7 - 64bits

with the new procedure to reproduce.
A work around to this, is to make a new Ctrl-Z after the first one.
Comment 5 bfoman (inactive) 2013-06-21 10:50:53 UTC
Confirmed with:
LO 4.1.0.0.beta2
Build ID: 33224f4f11a05cfad2249e812fcc2975fbb61f6
Windows 7 Professional SP1 64 bit

See bug 59794 for attachment.
Comment 6 QA Administrators 2015-03-16 23:11:57 UTC
** Please read this message in its entirety before responding **

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

    Test to see if the bug is still present on a currently supported version of LibreOffice (4.4.1 or later)
    https://www.libreoffice.org/download/

    If the bug is present, please leave a comment that includes the version of LibreOffice and your operating system, and any changes you see in the bug behavior
  
  If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a short comment that includes your version of LibreOffice and Operating System

Please DO NOT

    Update the version field
    Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
    Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3)

http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to "inherited from OOo";
4b. If the bug was not present in 3.3 - add "regression" to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: http://webchat.freenode.net/?channels=libreoffice-qa

Thank you for your help!

-- The LibreOffice QA Team This NEW Message was generated on: 2015-03-16
Comment 7 Jean-Baptiste Faure 2015-03-18 05:53:06 UTC
I do not reproduce with LibreOffice 4.4.3.0.0+ built at home under Ubuntu 14.10 x86-64.
Please test again under MS-Windows with one of the current stable versions.

Best regards. JBF
Comment 8 tommy27 2015-12-01 19:38:22 UTC
tested under Win8.1 x64 with LibO 5.0.3.1

I don't reproduce the bug described in comment 3

RESOLVED WORKSFORME