Bug 59341 - : Paste a graphic from geogebra (math java application) doesn't work
Summary: : Paste a graphic from geogebra (math java application) doesn't work
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: LibreOffice (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.0.0.0.beta2
Hardware: Other All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Paste
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-01-14 05:57 UTC by Yifan Jiang
Modified: 2021-07-27 10:17 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Yifan Jiang 2013-01-14 05:57:15 UTC
I am transferring a bug from:

https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=796560

==============================================================

A graphic from geogebra written to the clipboard can't be pasted into LO writer
or LO draw. LO does nothing.
When I paste into LO draw with Shift-Ctr-V, a dialog box appears with the hint:
"Unbekannte Quelle" (Unknown Source).

Hint 1: Gimp can paste the Geogebra graphic from clipboard without problems.

Hint 2:
This is an old bug that is also present under Ubuntu 12.04 (Unity!) with LO
3.5.4.
Under Windows (XP or 7) LO pastes nomally.


Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Copy a graphic to clipboard in Geogebra.
2. Try to paste it into a writer or draw document.
3. Nothing happens.
Actual Results:  
Nothing pasted on the LO document.
Comment 1 Yifan Jiang 2013-01-14 06:05:32 UTC
And I can confirm this is a problem :)
Comment 2 A (Andy) 2015-02-06 21:44:07 UTC
For me not reproducible with LO 4.4.0.3, Win 8.1.

If I copy a graphic from GeoGebra 4.4, then it is copied to WRITER and DRAW.
To copy it in GeoGebra you need to go to EDIT -> GRAPHICS VIEW TO CLIPBOARD.  It works as in GIMP 2.8.10.

Can anybody confirm that this issue still persists?  Otherwise, I would propose to close it.
Comment 3 QA Administrators 2016-02-21 08:37:52 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 4 Regina Henschel 2016-02-21 23:27:23 UTC
Image format svg and png work fine for me with GeoGebra 5.0 and LibreOffice 5.2. The image formats eps and emf do not work, but I doubt, that GeoGebra produces valid content in this cases.
Comment 5 QA Administrators 2017-03-06 16:01:22 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 6 QA Administrators 2020-11-01 04:19:50 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 7 Snehal Harshe 2021-04-15 05:33:44 UTC Comment hidden (spam)
Comment 8 Bartosz 2021-04-15 06:41:00 UTC
Unfortunately I do not have access to original bug report. 
Is it possible to paste more files to this bug report?

Without that I cannot help much.
Comment 9 Bartosz 2021-04-15 06:42:09 UTC
The EMF file (after importing to LibreOffice) would be enough to investigate the issue, and find solution for it.
Comment 10 Dmitriy Siushkin 2021-07-27 09:05:31 UTC
please update to new stable version 7.1

no repro in 

Version: 7.2.0.1 (x64) / LibreOffice Community
Build ID: 32efc3b7f3a71cfa6a7fa3f6c208333df48656cc
CPU threads: 4; OS: Windows 10.0 Build 19043; UI render: Skia/Raster; VCL: win
Locale: en-US (ru_RU); UI: en-US
Calc: CL