Download it now!
Bug 59794 - resizing arrow resizes different arrow
Summary: resizing arrow resizes different arrow
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Draw (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.6.1.2 release
Hardware: x86 (IA32) Windows (All)
: medium major
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-01-24 10:13 UTC by publ1cbu9
Modified: 2016-01-03 12:04 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
I select the upper arrow to produce the results (10.01 KB, application/vnd.oasis.opendocument.graphics)
2013-01-24 10:13 UTC, publ1cbu9
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description publ1cbu9 2013-01-24 10:13:23 UTC
Created attachment 73554 [details]
I select the upper arrow to produce the results

-I select an existing arrow in my drawing ("straight connector with arrow")
-Rightclick on arrow->Edit Style...->Arrow styles->Style
-change left field from "- none -" to "Arrow" 
-change width field to 1,00CM
-click OK
-two different arrows change, selected arrow remains the same

-repeating steps but changing field back to "- none -" undoes change (but CTRL+Z does not as reported in Bug ID 58246)
Comment 1 publ1cbu9 2013-03-12 09:48:40 UTC
Error still present in Version 4.0.1.2 of libreoffice draw(originally tested in 3.6.1.2 release).
Attachment needs to be saved as odg to open in libreoffice draw
Comment 2 Joel Madero 2013-03-20 17:39:55 UTC
Changing version back - version reflects oldest version where problem is present, not latest tested on. We use comments to say "still present in version x.x.x.x" thanks!
Comment 3 bfoman (inactive) 2013-06-21 10:51:01 UTC
Confirmed with:
LO 4.1.0.0.beta2
Build ID: 33224f4f11a05cfad2249e812fcc2975fbb61f6
Windows 7 Professional SP1 64 bit

Two different arrows change, selected arrow remains the same. Bug 58246 confirmed as well.
Comment 4 QA Administrators 2015-03-16 23:26:23 UTC
** Please read this message in its entirety before responding **

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

    Test to see if the bug is still present on a currently supported version of LibreOffice (4.4.1 or later)
    https://www.libreoffice.org/download/

    If the bug is present, please leave a comment that includes the version of LibreOffice and your operating system, and any changes you see in the bug behavior
  
  If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a short comment that includes your version of LibreOffice and Operating System

Please DO NOT

    Update the version field
    Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
    Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3)

http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to "inherited from OOo";
4b. If the bug was not present in 3.3 - add "regression" to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: http://webchat.freenode.net/?channels=libreoffice-qa

Thank you for your help!

-- The LibreOffice QA Team This NEW Message was generated on: 2015-03-16
Comment 5 Jean-Baptiste Faure 2015-03-28 21:13:32 UTC
For me the bug is not that the double arrow does not change, it is that the two others change. Indeed each connector has a direct formatting overriding its default style. And the expected behavior is that changing the underlining style does not change the formatting done manually by the user. If you want to remove the direct formatting use the menu entry Format > Default formatting.

Best regards. JBF
Comment 6 publ1cbu9 2016-01-03 11:55:41 UTC
I could not reproduce the results in version 5.0.4.2.