Bug Hunting Session
Bug 59827 - UI: LOGO toolbar in front of standard toolbar after reopening Writer
Summary: UI: LOGO toolbar in front of standard toolbar after reopening Writer
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.1.0.0.alpha0+ Master
Hardware: All All
: medium minor
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: BSA
Keywords:
Depends on:
Blocks: LibreLogo
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-01-24 22:27 UTC by Marcos Souza
Modified: 2019-11-12 03:33 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
LOGO toolbar in front of New Document icon (159.04 KB, image/png)
2013-01-24 22:27 UTC, Marcos Souza
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Marcos Souza 2013-01-24 22:27:59 UTC
Created attachment 73617 [details]
LOGO toolbar in front of New Document icon

Problem description: 

Steps to reproduce:
1. .... Open Writer, and View->Toolbar->LOGO, the LOGO toolbar will appear after the Help Icon
2. .... Close Writer
3. .... Reopen Writer

Current behavior: The LOGO Toolbar in is front of New Document icon(as in the attached Image)

Expected behavior: LOGO Toolbar appear after the Help icon

              
Operating System: All
Version: 4.1.0.0.alpha0+ Master
Comment 1 Joel Madero 2013-01-28 17:21:40 UTC
I can confirm this. Marking:

New (confirmed)
Minor (doesn't prevent high quality work, minor aesthetic annoyance)
Medium (new toolbar should behave correctly, plus I think that this could be an easy fix)


Thanks for reporting!
Comment 2 A (Andy) 2015-02-07 22:26:56 UTC
Reproducible with LO 4.4.0.3, Win 8.1
Comment 3 QA Administrators 2016-02-21 08:37:43 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 4 QA Administrators 2017-03-06 15:59:32 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 5 Thomas Lendo 2018-11-11 19:33:42 UTC
Still reproducible.

Version: 6.2.0.0.alpha1+
Build ID: afbfe42e63cdba1a18c292d7eb4875009b0f19c0
CPU threads: 4; OS: Linux 4.15; UI render: default; VCL: gtk3; 
Locale: de-DE (de_DE.UTF-8); UI-Language: en-US
Calc: threaded
from today
Comment 6 QA Administrators 2019-11-12 03:33:04 UTC
Dear Marcos Souza,

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

Test to see if the bug is still present with the latest version of LibreOffice from https://www.libreoffice.org/download/

If the bug is present, please leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.
 
If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.

Please DO NOT

Update the version field
Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not 
appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3) from http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to 'inherited from OOo';
4b. If the bug was not present in 3.3 - add 'regression' to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: https://kiwiirc.com/nextclient/irc.freenode.net/#libreoffice-qa

Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!

Warm Regards,
QA Team

MassPing-UntouchedBug