Download it now!
Bug 66834 - Export to .EMF produces only 3/4 of the chart
Summary: Export to .EMF produces only 3/4 of the chart
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Chart (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.0.4.2 release
Hardware: All All
: medium major
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: EMF-WMF
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-07-11 20:12 UTC by Horst
Modified: 2020-03-10 14:59 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
test file ODS (21.93 KB, application/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet)
2013-07-11 20:29 UTC, Horst
Details
EMF file exported from ODS (570.87 KB, application/emf)
2013-07-11 20:30 UTC, Horst
Details
export test emf with LO 6.3.5.2 (21.22 KB, image/x-emf)
2020-03-10 14:52 UTC, paulystefan
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Horst 2013-07-11 20:12:41 UTC
When I export a chart as graphic to EMF file the file contain only about 3/4 of the chart  measured from top-left corner. 
X-Axis is not visible nor the right/second y-axis. This is true for simple charts and complex charts.

Export to PNG is fine.
Comment 1 Horst 2013-07-11 20:29:13 UTC
Created attachment 82345 [details]
test file ODS

Calc file to test the bug
Comment 2 Horst 2013-07-11 20:30:29 UTC
Created attachment 82346 [details]
EMF file exported from ODS
Comment 3 Jorendc 2013-07-11 20:56:44 UTC
Exporting this chart to EMF result in an empty chart (only axis).
Tested using Mac OSX 10.8.4 with LibreOffice 4.1.0.2.

Kind regards,
Joren
Comment 4 Horst 2013-07-12 15:27:06 UTC
Installed 4.1.0. and tried it there on Win7 64bit.
The chart comes out complete except the borders of my original chart (peronal data) are off. The left border is very thin, the right border is very fat.
Comment 5 QA Administrators 2015-04-19 03:22:32 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 6 Horst 2015-04-19 14:54:52 UTC
Comment #4 is still not working in LO 4.4.2.2.
Comment 7 QA Administrators 2016-09-20 09:32:51 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 8 paulystefan 2020-03-10 14:52:39 UTC
Created attachment 158558 [details]
export test emf with LO 6.3.5.2

problem solved

emf is complete in LO 6.3.5.2 x64 and 6.4.1.2 x64 in win 10 x64