Bug Hunting Session
Bug 73129 - Tesselation issues with Line Chart (linux only)
Summary: Tesselation issues with Line Chart (linux only)
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Chart (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
Inherited From OOo
Hardware: Other Linux (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: NoRepro:4.1.4.2:Ubuntu13.10
Keywords:
Depends on:
Blocks: Chart
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-12-29 23:14 UTC by Clemens Eisserer
Modified: 2017-05-10 12:12 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
example document (120.93 KB, application/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet)
2013-12-29 23:14 UTC, Clemens Eisserer
Details
screenshot of mimsrendered line chart (17.88 KB, image/png)
2013-12-29 23:16 UTC, Clemens Eisserer
Details
sample spreadsheet (120.93 KB, application/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet)
2013-12-29 23:16 UTC, Clemens Eisserer
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Clemens Eisserer 2013-12-29 23:14:16 UTC
Created attachment 91305 [details]
example document

The attached example document doesn't render properly on Linux with Calc 4.0.6 or 4.2.0.1.

Seems like tesselation issues, please see the screenshot attached.
Comment 1 Clemens Eisserer 2013-12-29 23:16:07 UTC
Created attachment 91306 [details]
screenshot of mimsrendered line chart
Comment 2 Clemens Eisserer 2013-12-29 23:16:32 UTC
Created attachment 91308 [details]
sample spreadsheet
Comment 3 Jacques Guilleron 2013-12-30 12:39:18 UTC
Hello Clemens,

I don't reproduce with LO 4.1.3.2 or LO 4.3.0.0.alpha0+ & Windows 7 Home Premium.

Kind regards,

Jacques
Comment 4 Clemens Eisserer 2013-12-30 14:14:12 UTC
The issue is only reproduceable on Linux, Windows builds work fine for me too.
Comment 5 retired 2014-01-03 12:39:53 UTC
NoRepro:4.1.4.2:Ubuntu13.10
http://cl.ly/image/37323z3l1q3N

Little strange that it neither works for you with 4.0.6 nor 4.2.0.1 but for me with 4.1.x. Hmm.

Could you please try resetting your user profile to make sure the issue is not related to that: https://wiki.documentfoundation.org/UserProfile#Resetting_the_user_profile
Comment 6 John Lane 2014-06-17 13:13:21 UTC
FYI see related bug https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=79875. Similar problem experienced but resolved with 4.3.0.0.beta2.
Comment 7 QA Administrators 2015-01-10 18:06:27 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 8 Clemens Eisserer 2015-01-24 12:19:08 UTC
Still there with even with a new profile with Libreoffice 4.3.1.2
Comment 9 Buovjaga 2015-01-29 19:19:01 UTC
Reproduced.

Ubuntu 14.10 64-bit Version: 4.5.0.0.alpha0+
Build ID: 784d069cc1d9f1d6e6a4e543a278376ab483d1eb
TinderBox: Linux-rpm_deb-x86_64@46-TDF-dbg, Branch:master, Time: 2015-01-25_23:58:40

Ubuntu 14.10 64-bit
LibreOffice 3.3.0 
OOO330m19 (Build:6)
tag libreoffice-3.3.0.4
Comment 10 QA Administrators 2016-02-21 08:37:18 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 11 QA Administrators 2017-03-06 15:46:41 UTC
** Please read this message in its entirety before responding **

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

Test to see if the bug is still present on a currently supported version of LibreOffice 
(5.2.5 or 5.3.0  https://www.libreoffice.org/download/

If the bug is present, please leave a comment that includes the version of LibreOffice and 
your operating system, and any changes you see in the bug behavior
 
If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave 
a short comment that includes your version of LibreOffice and Operating System

Please DO NOT

Update the version field
Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not 
appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3)

http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to "inherited from OOo";
4b. If the bug was not present in 3.3 - add "regression" to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: http://webchat.freenode.net/?channels=libreoffice-qa

Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!

Warm Regards,
QA Team

MassPing-UntouchedBug-20170306