Bug 76847 - File > Wizards > Web Pages inactive in LibreOffice 4.2.2.1 (Ubuntu 12.04)
Summary: File > Wizards > Web Pages inactive in LibreOffice 4.2.2.1 (Ubuntu 12.04)
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: LibreOffice (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.2.2.1 release
Hardware: Other Linux (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: BSA
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-03-31 16:07 UTC by martinsaffron
Modified: 2015-02-08 12:41 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description martinsaffron 2014-03-31 16:07:57 UTC
Problem description: Unable to use Web Page Wizard in LibreOffice 4.2.2.1 running on Ubuntu 12.04. Selecting the option does nothing.

Steps to reproduce:
1. Select File > Wizards > Web Pages from the Menu bar

Current behavior: Nothing happens

Expected behavior: Wizard should open new dialogue, along with new Writer window
Operating System: Ubuntu
Version: 4.2.2.1 release
Comment 1 Andras Timar 2014-04-01 09:46:16 UTC
Did you use official build from TDF or an Ubuntu package from a PPA? In the latter case it can be a packaging error. I could not reproduce your bug with LibreOffice 4.2.3.1 from the TDF download site.
Comment 2 martinsaffron 2014-04-01 15:59:22 UTC
The build I used is from the LO4.2 PPA (ppa:libreoffice/libreoffice-4-2).
Comment 3 Kevin Suo 2014-06-17 09:28:36 UTC
I set this back to UNCONFIRMED, as the bug reporter has provided the required infomation.
Comment 4 tommy27 2014-07-22 04:38:07 UTC
not reproducible under Win7x64 using 4.2.5.2

did you try upgrading and/or resetting the user profile?
https://wiki.documentfoundation.org/UserProfile

I set back status to NEEDINFO waiting for user feedback
Comment 5 Julien Nabet 2015-02-08 12:41:14 UTC
I don't reproduce this on pc Debian x86-64 with LO Debian package 4.3.3

However, I've got another bug, I can't add document, but that's another story...

Let's put this one to WFM.

If you reproduce this with recent LO version  (last stable version is 4.3.5) + brand new LO profile directory, don't hesitate to reopen this tracker.