Bug 81922 - VIEWING: Empty table document isn't shown correct in Libreoffice, but MS Word does it right.
Summary: VIEWING: Empty table document isn't shown correct in Libreoffice, but MS Word...
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.3.0.3 rc
Hardware: Other Windows (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: BSA
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-07-30 16:23 UTC by office
Modified: 2015-05-06 14:23 UTC (History)
0 users

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments
A document with a small empty table (58.50 KB, application/msword)
2014-07-30 16:23 UTC, office
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description office 2014-07-30 16:23:05 UTC
Created attachment 103689 [details]
A document with a small empty table

Problem description: The table within the document isn't shown right

Steps to reproduce:
1. Load file

Current behavior: Garbage letters are shown.

Expected behavior: An empty table is shown.

              
Operating System: Windows 8
Version: 4.3.0.3 rc
Comment 1 Algot Runeman 2014-07-30 17:35:36 UTC
Test System:
Kubuntu 14.4 (KDE 4.13.2)
LibreOffice 4.2.0.2

The attached file opens to a 198 page document with no apparent table structure. The "letters" on each page look like a text display of the MSOffice binary code. Near the end of the document, readable text appears embedded in the garbage (typical of a text display of binary).

Can you try saving from MSOffice in different versions of the .doc and .docx format to see if that makes any difference?

Thanks.
Comment 2 QA Administrators 2015-02-19 04:36:16 UTC
Dear Bug Submitter,

This bug has been in NEEDINFO status with no change for at least 6 months. Please provide the requested information as soon as possible and mark the bug as UNCONFIRMED. Due to regular bug tracker maintenance, if the bug is still in NEEDINFO status with no change in 30 days the QA team will close the bug as INVALID due to lack of needed information.

For more information about our NEEDINFO policy please read the wiki located here: 
https://wiki.documentfoundation.org/QA/FDO/NEEDINFO

If you have already provided the requested information, please mark the bug as UNCONFIRMED so that the QA team knows that the bug is ready to be confirmed.


Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!


Warm Regards,
QA Team

Message generated on: 2015-02-18
Comment 3 QA Administrators 2015-05-06 14:21:25 UTC
Dear Bug Submitter,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INVALID due to inactivity and
a lack of information which is needed in order to accurately
reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest
your bug against the latest release. If the issue is still
present in the latest stable release, we need the following
information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating
   system and the latest version of LibreOffice that you have
   confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED
and we will attempt to reproduce the issue. Please do not:

a) respond via email 

b) update the version field in the bug or any of the other details
   on the top section of our bug tracker

-- The LibreOffice QA Team 

This INVALID Message was generated on: 2015-05-06

Warm Regards,
QA Team