Bug 83200 - Problems with printing documents
Summary: Problems with printing documents
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Printing and PDF export (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.2.5.2 release
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: BSA
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-08-28 14:47 UTC by Jonatha Solorzano
Modified: 2015-06-08 14:26 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Jonatha Solorzano 2014-08-28 14:47:50 UTC
Problem description: HHi, first of all thanks for attention. From time to date versions of LibreOffice in my workplace have filed a feature, every time you send a document to print out perfectly but then 5 minutes the connection drops.

Steps to reproduce:
1. The document prints and goes quite well.
2. 5 minutes is expected after printing without closing the document.
3. After waiting the connection drops showing only in the print dialog the generic printer.

Current behavior: In view of the above, we are obliged to close all open documents and who are open to print again.

Expected behavior: The expectation is that this problem does not exist and can be completed normally prints the document.

Pleasantly await your response to my concern and grateful in advance.

              
Operating System: Debian
Version: 4.3.0.4 release
Comment 1 tommy27 2014-08-28 15:25:13 UTC
please give details of your printer (brand and model)

moreover you are encouraged o upgrade to LibO 4.3.1.2 which has been released today and comes with more than 100 bugfixes in respect to 4.3.0.4
Comment 2 ign_christian 2014-08-29 15:37:19 UTC
Hi Jonatha..

In addition to Tommy's question, you could also try disabling "PDF as Standard Print Job Format" in Tools > Options > Print
From my experience, enabling that generates some issues. IMO using postscript, by disabling that option, is more reliable.
Comment 3 Jonatha Solorzano 2014-08-29 17:43:14 UTC
Hi all, thanks for your replies, I tried clearing the settings as standard PDF format and it did not work, here I send data from the printer to mention that as I had no problems with earlier versions of Libreoffice 3.5 down.

HP LaserJet 1022n

I'm descrgando the new version 4.3.1 to see if it is solved that problem.

Thank you very much for your support
Comment 4 michaelsonrw 2014-11-01 16:41:32 UTC
Envelope printing is terrible.  Why so difficult?  Standard #10 envelope, getting the damn thing to print in proper orientation and feed from the printer is taking me the better part of an hour.  I've been using word processors to do this for decades with no problem in Windows and mac.  Really pathetic.
Comment 5 QA Administrators 2015-05-06 14:14:18 UTC
Dear Bug Submitter,

This bug has been in NEEDINFO status with no change for at least
6 months. Please provide the requested information as soon as
possible and mark the bug as UNCONFIRMED. Due to regular bug
tracker maintenance, if the bug is still in NEEDINFO status with
no change in 30 days the QA team will close the bug as INVALID
due to lack of needed information.

For more information about our NEEDINFO policy please read the
wiki located here:
https://wiki.documentfoundation.org/QA/Bugzilla/Fields/Status/NEEDINFO

If you have already provided the requested information, please
mark the bug as UNCONFIRMED so that the QA team knows that the
bug is ready to be confirmed.
 
Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!


Warm Regards,
QA Team
Comment 6 QA Administrators 2015-06-08 14:26:57 UTC
Dear Bug Submitter,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INVALID due to inactivity and
a lack of information which is needed in order to accurately
reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest
your bug against the latest release. If the issue is still
present in the latest stable release, we need the following
information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating
   system and the latest version of LibreOffice that you have
   confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED
and we will attempt to reproduce the issue. Please do not:

a) respond via email 

b) update the version field in the bug or any of the other details
   on the top section of our bug tracker

-- The LibreOffice QA Team 

This INVALID Message was generated on: 2015-05-06

Warm Regards,
QA Team