Bug 88240 - EDITING: When connected to a network, extreme lag is experienced. Even when files are local.
Summary: EDITING: When connected to a network, extreme lag is experienced. Even when f...
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Calc (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
4.3.5.1 rc
Hardware: Other Mac OS X (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard: BSA
Keywords: possibleRegression
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-01-09 15:59 UTC by mrkotylo
Modified: 2015-12-15 10:58 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description mrkotylo 2015-01-09 15:59:15 UTC
Problem description: 

Steps to reproduce:
1. Connect to a shared network
2. Open 2 small .csv files
3. Attempt to edit text in either document, and lag occurs

If steps are repeated with shared networks disconnected, no issues. I personally deleted the new version of libre and reinstalled a 2013 version.


Current behavior: Extreme lag, spinning "loading" wheel. 

Expected behavior: Smooth operation with no load time.

              
Operating System: Mac OS X
Version: 4.3.5.1 rc
Last worked in: 4.3.0.4 release
Comment 1 Alex Thurgood 2015-01-12 11:14:56 UTC
What kind of shared network mount are you accessing ? I see no lag with AFP over TCP mounted shares.

Tested with LO 4341 on OSX 10.10.1
Setting to NEEDINFO pending response from original poster
Comment 2 QA Administrators 2015-07-18 17:36:44 UTC
Dear Bug Submitter,

This bug has been in NEEDINFO status with no change for at least 6 months. Please provide the requested information as soon as possible and mark the bug as UNCONFIRMED. Due to regular bug tracker maintenance, if the bug is still in NEEDINFO status with no change in 30 days the QA team will close the bug as INVALID due to lack of needed information.

For more information about our NEEDINFO policy please read the wiki located here: 
https://wiki.documentfoundation.org/QA/FDO/NEEDINFO

If you have already provided the requested information, please mark the bug as UNCONFIRMED so that the QA team knows that the bug is ready to be confirmed.


Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!


Warm Regards,
QA Team

This NEEDINFO message was generated on: 2015-07-18
Comment 3 QA Administrators 2015-09-04 03:01:57 UTC
Dear Bug Submitter,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INVALID due to inactivity and a lack of information which is needed in order to accurately reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest your bug against the latest release. If the issue is still present in the latest stable release, we need the following information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating system and the latest version of LibreOffice that you have confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED and we will attempt to reproduce the issue. 
Please do not:
a) respond via email 
b) update the version field in the bug or any of the other details on the top section of FDO
Message generated on: 2015-09-03
Comment 4 Robinson Tryon (qubit) 2015-12-15 10:58:05 UTC
Migrating Whiteboard tags to Keywords: (possibleRegression)
[NinjaEdit]