Bug 107897 - EDITING: Some images are not loaded after HTML table paste
Summary: EDITING: Some images are not loaded after HTML table paste
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Calc (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.5.7.2 release
Hardware: All Windows (All)
: medium minor
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords: preBibisect, regression
Depends on:
Blocks: Paste Calc-Images HTML-Paste
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-05-16 19:03 UTC by Telesto
Modified: 2018-12-15 03:56 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
Example file (81.84 KB, application/x-zip)
2017-05-16 19:03 UTC, Telesto
Details
Screenshot (276.10 KB, image/jpeg)
2017-05-22 16:54 UTC, Telesto
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Telesto 2017-05-16 19:03:15 UTC
Description:
Not all the pictures are opened

Steps to Reproduce:
1. Extract the attached zip file
2. Open it with a browser or Writer Web
3. Paste it into Calc as HTML

Actual Results:  
Some images are missing and replaced by text

Expected Results:
All images should show


Reproducible: Always

User Profile Reset: No

Additional Info:
Version: 5.4.0.0.alpha1+
Build ID: 8c0be54a7da6262dffe04357121814dd22b5d7fe
CPU threads: 4; OS: Windows 6.2; UI render: default; 
TinderBox: Win-x86@62-TDF, Branch:MASTER, Time: 2017-05-15_01:35:45
Locale: nl-NL (nl_NL); Calc: CL


User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64; rv:45.0) Gecko/20100101 Firefox/45.0
Comment 1 Telesto 2017-05-16 19:03:51 UTC
Created attachment 133363 [details]
Example file
Comment 2 Buovjaga 2017-05-22 16:40:06 UTC
Which ones are missing? I see the problem of images not being anchored to their cells, but to page and thus they are not in synch with the rows.
Comment 3 Telesto 2017-05-22 16:54:44 UTC
Created attachment 133455 [details]
Screenshot
Comment 4 Buovjaga 2017-05-22 17:09:14 UTC
Ok, I repro on Win, but not on Lin.

Version: 5.4.0.0.alpha1+
Build ID: c90510acfe1ec042adf27452e311964a770965a6
CPU threads: 4; OS: Windows 6.2; UI render: default; 
TinderBox: Win-x86@62-TDF, Branch:MASTER, Time: 2017-05-13_21:42:54
Locale: fi-FI (fi_FI); Calc: group

Arch Linux 64-bit, KDE Plasma 5
Version: 5.5.0.0.alpha0+
Build ID: 6b5fc059543c16759abd5eec2576b5b68e96883a
CPU threads: 8; OS: Linux 4.10; UI render: default; VCL: kde4; 
Locale: fi-FI (fi_FI.UTF-8); Calc: group
Built on May 21st 2017
Comment 5 Telesto 2017-12-14 21:39:26 UTC
Found in
LibreOffice 3.5.7.2 
Build ID: 3215f89-f603614-ab984f2-7348103-1225a5

but not in
LibreOffice 3.3.0 
OOO330m19 (Build:6)
tag libreoffice-3.3.0.4
Comment 6 QA Administrators 2018-12-15 03:56:34 UTC
** Please read this message in its entirety before responding **

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

Test to see if the bug is still present with the latest version of LibreOffice from https://www.libreoffice.org/download/

If the bug is present, please leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.
 
If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.

Please DO NOT

Update the version field
Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not 
appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3) from http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to 'inherited from OOo';
4b. If the bug was not present in 3.3 - add 'regression' to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: https://kiwiirc.com/nextclient/irc.freenode.net/#libreoffice-qa

Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!

Warm Regards,
QA Team

MassPing-UntouchedBug