Bug 118328 - Everytime a .docx document is open in Libreoffice Writer a tabulation is added at the beginning of every footnote.
Summary: Everytime a .docx document is open in Libreoffice Writer a tabulation is adde...
Status: RESOLVED INSUFFICIENTDATA
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: LibreOffice (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
6.0.3.2 release
Hardware: x86-64 (AMD64) Linux (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords: filter:docx
Depends on:
Blocks: DOCX-Footnote-Endnote
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2018-06-23 08:50 UTC by Emiliano
Modified: 2019-05-25 02:57 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Emiliano 2018-06-23 08:50:25 UTC
Description:
This happens everytime I open the document: a tabulation is added, and it has to be removed by hand, or it will be saved and other tabulations at the next opening of the file will follow. With the .odt format it works fine, but problems begin as soon as you save it as .docx

Steps to Reproduce:
1. Open a .docx document with Libreoffice
2.
3.

Actual Results:
A tabulation is added between the number and the text of every footnote 

Expected Results:
There would have been no tabulation


Reproducible: Always


User Profile Reset: Yes



Additional Info:
I have checked the footnote.xml file and noticed that actually a tabulation is added after opening the .docx document:

<w:rStyle w:val="Caratterinotaapidipagina"/>
</w:rPr>
<w:footnoteRef/>
</w:r>
<w:r>
<w:rPr>
<w:rStyle w:val="Caratterinotaapidipagina"/>
</w:rPr>
<w:tab/>
</w:r>
<w:r>
<w:rPr>
<w:rStyle w:val="Caratterinotaapidipagina"/>
</w:rPr>
<w:tab/> #HERE
<w:tab/>
<w:t xml:space="preserve"> </w:t>
</w:r>
<w:r>
<w:rPr>
<w:rFonts w:cs="Times New Roman" w:ascii="Times New Roman" w:hAnsi="Times New Roman"/>
<w:lang w:val="en-US"/>
</w:rPr>
<w:t xml:space="preserve">
I am grateful...
Comment 1 Buovjaga 2018-07-13 11:27:29 UTC
Please attach an example .odt that we can save as .docx to immediately see the effect.

Please attach an example document.
Set to NEEDINFO.
Change back to UNCONFIRMED after you have provided the document.
Comment 2 Justin L 2018-08-11 17:29:54 UTC
This has probably been fixed in LO 6.1. See bug 106062
Comment 3 QA Administrators 2019-03-21 11:11:36 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 4 QA Administrators 2019-05-25 02:57:40 UTC
Dear Emiliano,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INSUFFICIENTDATA due to inactivity and
a lack of information which is needed in order to accurately
reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest
your bug against the latest release. If the issue is still
present in the latest stable release, we need the following
information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating
   system and the latest version of LibreOffice that you have
   confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED
and we will attempt to reproduce the issue. Please do not:

a) respond via email 

b) update the version field in the bug or any of the other details
   on the top section of our bug tracker

Warm Regards,
QA Team

MassPing-NeedInfo-FollowUp