Bug Hunting Session
Bug 128087 - Slide not fully rendered on iOS
Summary: Slide not fully rendered on iOS
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: iOS (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
unspecified
Hardware: Other iOS
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2019-10-11 09:27 UTC by Nicolas Christener
Modified: 2019-10-30 15:24 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
Printscreen showing the issue (397.00 KB, image/jpeg)
2019-10-11 09:29 UTC, Nicolas Christener
Details
Example file triggering the issue (140.21 KB, application/vnd.oasis.opendocument.presentation)
2019-10-11 09:33 UTC, Nicolas Christener
Details
Screenshot (2.28 MB, image/png)
2019-10-30 10:55 UTC, Tor Lillqvist
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Nicolas Christener 2019-10-11 09:27:21 UTC
Description:
The attached slide doesn't render fully in impress on iOS.

After opening the presentation a part of the first slide is not visible after zooming in/out a bit the missing parts appear (but sometimes also disappear again). 

Steps to Reproduce:
1. Open the slide deck which is attached to this bug in the iOS app 

Actual Results:
The fist slide is not completely rendered - the "base4kids2" logo is missing in the initial zoom level

Expected Results:
The first slide should render complete and also show the "base4kids2" logo in the lower left corner. Zooming in/out should always render the whole slide.


Reproducible: Always


User Profile Reset: No



Additional Info:
Comment 1 Nicolas Christener 2019-10-11 09:29:51 UTC
Created attachment 154929 [details]
Printscreen showing the issue
Comment 2 Nicolas Christener 2019-10-11 09:33:09 UTC
Created attachment 154930 [details]
Example file triggering the issue

Tested with iOS 4.1.65
Comment 3 Xisco Faulí 2019-10-14 15:46:26 UTC
Moving to NEW as agreed in the ESC meeting
Comment 4 Tor Lillqvist 2019-10-30 10:55:35 UTC
Created attachment 155408 [details]
Screenshot

Works for me in 4.1.69, on iOS 13.2.
Comment 5 Nicolas Christener 2019-10-30 14:59:36 UTC
Hi Tor

I can (still) reproduce this with 4.1.69 on iOS 13.1.3. Will update to 13.2.x and check there.
Comment 6 Nicolas Christener 2019-10-30 15:24:18 UTC
Also happens on iOS 13.2 (17B84) with 4.1.69.

I'll try an other device and give more feedback.