Bug 138798 - Use text alignment using tab to create slideshow outline
Summary: Use text alignment using tab to create slideshow outline
Status: RESOLVED INSUFFICIENTDATA
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Impress (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
7.0.0.3 release
Hardware: All All
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: Impress-Bullet-Number
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2020-12-10 12:08 UTC by guser
Modified: 2022-02-20 03:35 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Crash report or crash signature:
Regression By:


Attachments
Text content, current status, expected status (23.49 KB, image/png)
2020-12-10 12:09 UTC, guser
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description guser 2020-12-10 12:08:17 UTC
Description:
I have text content with tab alignment (Text content with tab aligment area in attachment). This text when I paste into Impress Outline tab, I have new slides, but every line is used as title for new slide (Current status area in attachment). I expected new slides with content that is alignment with tab (Expected status area in attachment).

Steps to Reproduce:
1. open LibreOffice Impress
2. copy this text into clipboard

1 Level
	1.1 Level
	1.2 Level
	1.3 Level
2 Level
	2.1 Level
	2.2 Level

3. in Outline tab paste cliboard content

Actual Results:
Tab alignment is ignored.

Expected Results:
Use tab alignment to create slide with content.


Reproducible: Always


User Profile Reset: No



Additional Info:
n/a
Comment 1 guser 2020-12-10 12:09:22 UTC
Created attachment 168034 [details]
Text content, current status, expected status
Comment 2 Eleonora Govallo 2021-07-22 21:58:16 UTC
Hello!
Please try to update your Libre office to latest version and reproduce the bug.

Because i doesn't reproduce in Version: 7.3.0.0.alpha0+ / LibreOffice Community
Build ID: c5ca46e75e28ba4245d8544ca53c71fea87d1bbd
CPU threads: 8; OS: Linux 5.4; UI render: default; VCL: gtk3
Locale: ru-RU (ru_RU.UTF-8); UI: en-US
TinderBox: Linux-rpm_deb-x86_64@86-TDF, Branch:master, Time: 2021-07-20_00:22:42
Calc: threaded
Comment 3 QA Administrators 2022-01-20 03:34:47 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 4 QA Administrators 2022-02-20 03:35:12 UTC
Dear guser,

Please read this message in its entirety before proceeding.

Your bug report is being closed as INSUFFICIENTDATA due to inactivity and
a lack of information which is needed in order to accurately
reproduce and confirm the problem. We encourage you to retest
your bug against the latest release. If the issue is still
present in the latest stable release, we need the following
information (please ignore any that you've already provided):

a) Provide details of your system including your operating
   system and the latest version of LibreOffice that you have
   confirmed the bug to be present

b) Provide easy to reproduce steps – the simpler the better

c) Provide any test case(s) which will help us confirm the problem

d) Provide screenshots of the problem if you think it might help

e) Read all comments and provide any requested information

Once all of this is done, please set the bug back to UNCONFIRMED
and we will attempt to reproduce the issue. Please do not:

a) respond via email 

b) update the version field in the bug or any of the other details
   on the top section of our bug tracker

Warm Regards,
QA Team

MassPing-NeedInfo-FollowUp