Download it now!
Bug 33687 - FORMATTING: index text (TOC) does not flow in linked frames
Summary: FORMATTING: index text (TOC) does not flow in linked frames
Status: NEW
Alias: None
Product: LibreOffice
Classification: Unclassified
Component: Writer (show other bugs)
Version:
(earliest affected)
3.3.0 release
Hardware: x86 (IA32) Windows (All)
: medium normal
Assignee: Not Assigned
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: TableofContents-Indexes
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-01-29 04:50 UTC by pierre-yves samyn
Modified: 2019-10-08 02:28 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Crash report or crash signature:


Attachments
Text flow Ok (11.14 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2011-01-29 04:50 UTC, pierre-yves samyn
Details
Text flow KO (11.20 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2011-01-29 04:51 UTC, pierre-yves samyn
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description pierre-yves samyn 2011-01-29 04:50:50 UTC
Created attachment 42692 [details]
Text flow Ok

Hello

With XP SP3 LibreOffice 3.3 Final  

The index text (table of contents) does not flow in linked frames when different page styles are applied

1st attachment : text flows ok (page style : default)
2nd attachment : not ok (the only difference is the page style of first page)

Best regards
Comment 1 pierre-yves samyn 2011-01-29 04:51:30 UTC
Created attachment 42693 [details]
Text flow KO
Comment 2 Björn Michaelsen 2011-12-23 11:49:51 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 3 pierre-yves samyn 2011-12-24 02:07:18 UTC
Hello

Still persists with Windows 7 & LOdev 3.5.0beta2+Build ID: 62b9587-7ef74e0-7bf1c81


Regards
PYS
Comment 4 A (Andy) 2013-04-27 13:59:12 UTC
reproducible with LO 4.0.2.2 (Win7 Home, 64bit)
Comment 5 QA Administrators 2015-03-04 02:22:11 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 6 pierre-yves samyn 2015-03-04 17:17:52 UTC
Hi 

Still reproduce on windows 7/64 & Version: 4.4.1.1
Build ID: b5ac74bf8683a92078a2bc8aff97d4b436af63cb
Locale : fr_FR

Same steps...

Regards
Pierre-Yves
Comment 7 A (Andy) 2015-04-04 19:25:33 UTC
Reproducible with LO 4.4.1.2, Win 8.1
Comment 8 tommy27 2016-04-16 07:27:14 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 9 pierre-yves samyn 2016-04-22 12:08:05 UTC
Hi

Still reproduced on windows 7/64 & Version: 5.2.0.0.alpha1 (x64)
Build ID: 902b28a39528b6c92602e9b521a1d0861be1caf9
Threads CPU : 2; Version de l'OS :Windows 6.1; UI Render : par défaut; 
Locale : fr-FR (fr_FR)

Regards
Pierre-Yves
Comment 10 QA Administrators 2017-12-08 08:08:51 UTC Comment hidden (obsolete)
Comment 11 pierre-yves samyn 2017-12-08 08:45:16 UTC
Hi

Still reproduced on Windows 7/64 & Version: 5.4.3.2 (x64)
Build ID: 92a7159f7e4af62137622921e809f8546db437e5
Threads CPU : 2; OS : Windows 6.1; UI Render : par défaut; 
Locale : fr-FR (fr_FR); Calc: group

Regards
Pierre-Yves
Comment 12 Christian Pietzsch 2018-10-07 03:04:29 UTC
Bug still reproducible in: 
Version: 6.1.0.3
Build ID: 6.1.0-2
CPU threads: 12; OS: Linux 4.18; UI render: default; VCL: gtk2; 
Locale: de-DE (en_US.UTF-8); Calc: group threaded

Note: Problem only visible after updating the index. Changing page style back to default doesn't repair the text flow of the index.
Comment 13 QA Administrators 2019-10-08 02:28:47 UTC
Dear pierre-yves samyn,

To make sure we're focusing on the bugs that affect our users today, LibreOffice QA is asking bug reporters and confirmers to retest open, confirmed bugs which have not been touched for over a year.

There have been thousands of bug fixes and commits since anyone checked on this bug report. During that time, it's possible that the bug has been fixed, or the details of the problem have changed. We'd really appreciate your help in getting confirmation that the bug is still present.

If you have time, please do the following:

Test to see if the bug is still present with the latest version of LibreOffice from https://www.libreoffice.org/download/

If the bug is present, please leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.
 
If the bug is NOT present, please set the bug's Status field to RESOLVED-WORKSFORME and leave a comment that includes the information from Help - About LibreOffice.

Please DO NOT

Update the version field
Reply via email (please reply directly on the bug tracker)
Set the bug's Status field to RESOLVED - FIXED (this status has a particular meaning that is not 
appropriate in this case)


If you want to do more to help you can test to see if your issue is a REGRESSION. To do so:
1. Download and install oldest version of LibreOffice (usually 3.3 unless your bug pertains to a feature added after 3.3) from http://downloadarchive.documentfoundation.org/libreoffice/old/

2. Test your bug
3. Leave a comment with your results.
4a. If the bug was present with 3.3 - set version to 'inherited from OOo';
4b. If the bug was not present in 3.3 - add 'regression' to keyword


Feel free to come ask questions or to say hello in our QA chat: https://kiwiirc.com/nextclient/irc.freenode.net/#libreoffice-qa

Thank you for helping us make LibreOffice even better for everyone!

Warm Regards,
QA Team

MassPing-UntouchedBug